South Park

Член од
26 октомври 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Колку и да им се просечни новите епизоди ова со Гејбер им е крај.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Незнам зошто на сите ви се свиѓа тоа со Бибер... Веќе ги исмејуваа The Jonas Brothers, а со тие мислам дека сите периодични ѕвезди со тинејџерки фанови ги исмејувуваат... И шо сега треба после бибер и Селена Гомез, Мајли Сајрс и сите други такви да ги исмејуваат...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Незнам зошто на сите ви се свиѓа тоа со Бибер... Веќе ги исмејуваа The Jonas Brothers, а со тие мислам дека сите периодични ѕвезди со тинејџерки фанови ги исмејувуваат... И шо сега треба после бибер и Селена Гомез, Мајли Сајрс и сите други такви да ги исмејуваат...
кеиф ми напрај лушањето на бибер, спеак во популарност ги надминува сите останати дизни ѕвезди

Член од
26 октомври 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Исмејување<Распрснување мозок

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Се знаеше дека кад-тад и ЏБ ќе настрада, само ја очекував цела епизода да му посветат.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
утре е последната епизода од сезонава :(
колку и да беше под ниво(не беше многу :) ) пак ме нервира што морам да ја чекам до март/април

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Првата сцена ќе беше подобра да не го знаев инофото (двете слики и preview клипот). Супер шо ги вратија Теренс и Филип. Многу јака епизода, добро ја завршија сезонава :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Епизодава негде на средина ми е. Не беше лоша, ама далеку од некоја што ќе се збори во иднина. Барем подобро ја завршија сезоната од лани.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Дечки, ме интересират дали имат епизода за Твајлајт ?!

Kajgana Shop

На врв Bottom