Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се сложувам со кажаното иако се ретки но сепак има мажи што вистински сакаат...а за тоа болдираното не сум баш сигурнаmuahahah....:pos2:
Ti nishto ne razbiras ili ne si razbrala do sega.
Mazite(onie vistinskite,koisto strasno se namaluvaat na broj u ovoj pederski vek) mnogu povekje sakaat i osekjaat od zenite...i povise patat...ali se trudat del od svoite emozii da gi prikriat ili barem da ne gi pokazuvaat javno.
Zenite poise `kenkaat` i placat,ama i polesno zaboravaat...
Ako eden maz te saka...te saka dozivotno!
Mислам дека мажите далеку повеќе знаат вистински да сакаат.
Мажите се заљубуваат еднаш, до два пати, ВИСТИНСКИ..Додека ние жените, можеме да се заљубиме, да го заборавиме тој, па пак да се заљубиме. Машкото не! Затоа него му е потешко да ги искаже своите чувства.
Nesakam ova da se sfati kako DISKRIMINACIJA MEGU POLOVI :baeh:
No sepak mislam deka mazite mnogu pomalce znaat VISTINSKI da ljubat od zenite..
Sto mislite vie?
Zasto sekogas pokratko trae taa LJUBOV kaj mazite?
Zasto mazite se pocesto neverni a sepak velat deka SAKAAT?
Kako tie lecat SKRSENO SRCE?
Neznam mozebi e pogresna temava.. No sepak me interesiraa ovie raboti.. Thx :kesa:
Ја сум сигурен. И те уверувам дека е така. Земи го податоков од двајца возрасни (јеботе и ова го напишав) момци кои поминале триста срања особено на тоа поле.
Момче се заљубува до коски, и никогаш не заборава. На 80 години со ракија ќе ти ја спомне малата од пред 60 години... никад не се заборава таква насмевка... никад!!!![/quo
Коментаров ме потсеќа на Братислав Димитров, Колку убаво кажано едноставно и романтично. Браос, вистински коментар на темава.
fala bogu ednas devojka ne feministicki da razmisluvaMислам дека мажите далеку повеќе знаат вистински да сакаат.
Мажите се заљубуваат еднаш, до два пати, ВИСТИНСКИ..Додека ние жените, можеме да се заљубиме, да го заборавиме тој, па пак да се заљубиме. Машкото не! Затоа него му е потешко да ги искаже своите чувства.
Zavisi do licnosta brat....![]()