Bada Bing!
шшшшшш
- Член од
- 14 јули 2006
- Мислења
- 2.671
- Поени од реакции
- 114
Епа со твојата логика грл, ти не беше нападната, ова е форум, на вакви срања не можеш да им веруваш, може уствари сите те сакаат баш таква како што си.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ох леле... малечкиот Виктор повторно прави малечки проблеми...Acid напиша:Виктор - Watch it shred! The ultimate (brain) washing machine.
Доколку би се рекламирал на Топшоп, сигурно тоа би бил слоганот со кого би „загризувала” неинтелигентната маса на луѓе.
Добра политика. Она е стар волк. Кога сите го "напаѓаат" промискуитетното девојче, тука е Виктор да му помогне тоа да најде "утеха" во неговите зборови (или во него). Не се секирај грл, никој не те напаѓа, ниту пак те користи како отскочна даска за промовирање на своето паметно мозоче (за таа цела сме нашле многу попредизвикувачки работи од тебе).
Можеби едноставно се обидува да ти воочи некои работи кои најверојатно твоите родители, другарки, роднини требале да ти ги воочат. Јас лично мислам дека е доцна за тоа, ама фак ит, на крајот на краиштата - треба малку разновидност во светов![]()
Знае да процени? Абе Викторче, не и ја полни главата со такви работи... Знаеш дека доколку успееш ја натераш да се почувствува сигурна во себе (па дури и паметна), тогаш ќе почне да ти верува и засекогаш ќе бидеш нејзиниот форумски идол.Викторгг напиша:среќа твоја што знаеш да процениш
Уште оваAcid напиша:Знае да процени? Абе Викторче, не и ја полни главата со такви работи... Знаеш дека доколку успееш ја натераш да се почувствува сигурна во себе (па дури и паметна), тогаш ќе почне да ти верува и засекогаш ќе бидеш нејзиниот форумски идол.
Она да знаеше да процени, немаше.... И немаше да.... И да... Го знаеш останатото. :wink:
Доста со манипулирање на млади умови.
Назад на темата сега, а тоа е мажи + вистинска љубов.
Ова не го разбирам, искрено...Она да знаеше да процени, немаше.... И немаше да.... И да... Го знаеш останатото.
Ме интересира само фактот од каде знаеш дека овие работи што си ги напишала се токму така???girlll напиша:No sepak mislam deka mazite mnogu pomalce znaat VISTINSKI da ljubat od zenite..
Sto mislite vie?
Zasto sekogas pokratko trae taa LJUBOV kaj mazite?
Zasto mazite se pocesto neverni a sepak velat deka SAKAAT?
Kako tie lecat SKRSENO SRCE?