Мажи + вистинска љубов

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов и ја лично ќе кажам дека темава е shit
Ех како знаат да сакаат мажите :baeh:
Бре бре феминист..
Можам сама да си даам црвенко? :pos2:

мажите сакаат повеќе од жените... ама само еднаш вистински...

muahahah....:pos2:
Ti nishto ne razbiras ili ne si razbrala do sega.
Mazite(onie vistinskite,koisto strasno se namaluvaat na broj u ovoj pederski vek) mnogu povekje sakaat i osekjaat od zenite...i povise patat...ali se trudat del od svoite emozii da gi prikriat ili barem da ne gi pokazuvaat javno.
Zenite poise `kenkaat` i placat,ama i polesno zaboravaat...
Ako eden maz te saka...te saka dozivotno!
се сложувам со кажаното иако се ретки но сепак има мажи што вистински сакаат...а за тоа болдираното не сум баш сигурна:pipi:

Ја сум сигурен. И те уверувам дека е така. Земи го податоков од двајца возрасни (јеботе и ова го напишав) момци кои поминале триста срања особено на тоа поле.
Момче се заљубува до коски, и никогаш не заборава. На 80 години со ракија ќе ти ја спомне малата од пред 60 години... никад не се заборава таква насмевка... никад!!!!

Mислам дека мажите далеку повеќе знаат вистински да сакаат.
Мажите се заљубуваат еднаш, до два пати, ВИСТИНСКИ..Додека ние жените, можеме да се заљубиме, да го заборавиме тој, па пак да се заљубиме. Машкото не! Затоа него му е потешко да ги искаже своите чувства.

Мажите се заљубуваат еднаш, до два пати, ВИСТИНСКИ..Додека ние жените, можеме да се заљубиме, да го заборавиме тој, па пак да се заљубиме. Машкото не! Затоа него му е потешко да ги искаже своите чувства.

Apologetski, ubavo kazano.
Mazot ednash ljubi:)

Blagodaram inace, vo ime na site mazi...

Nesakam ova da se sfati kako DISKRIMINACIJA MEGU POLOVI :baeh:
No sepak mislam deka mazite mnogu pomalce znaat VISTINSKI da ljubat od zenite..
Sto mislite vie?
Zasto sekogas pokratko trae taa LJUBOV kaj mazite?
Zasto mazite se pocesto neverni a sepak velat deka SAKAAT?
Kako tie lecat SKRSENO SRCE?

Neznam mozebi e pogresna temava.. No sepak me interesiraa ovie raboti.. Thx :kesa:

Јас пак мислам дека мажите повеќе страдаат во љубовта..Тоа е поради тоа што многу помалку лажат, се преправаат или прикриваат чувства кога љубат вистински...Кога сакаат тоа е искрено и недраматизирано за разлика од жените , кои прават цели драми кога ќе се заљубат или кога нешто не им оди од рака.....
Сметам дека мажите се практичари и реални а жените драматични и комплицирани:baeh:

Зависи има типови на мажи што знаат да љубат вистински, знам дека се поретки вакви типови ама важно има.

Ја сум сигурен. И те уверувам дека е така. Земи го податоков од двајца возрасни (јеботе и ова го напишав) момци кои поминале триста срања особено на тоа поле.
Момче се заљубува до коски, и никогаш не заборава. На 80 години со ракија ќе ти ја спомне малата од пред 60 години... никад не се заборава таква насмевка... никад!!!![/quo

Коментаров ме потсеќа на Братислав Димитров, Колку убаво кажано едноставно и романтично. Браос, вистински коментар на темава.

fala bogu ednas devojka ne feministicki da razmisluva:). braos.aj ke se zaljubime ednas ili dvapati. toa e ok. ama kaj nas maskite e loso sto SLEDNITE zenski go jadat. onie posle ljubovta. toa ni e losa strana. se isturame na niv. necini toa.

~*~

Делумно можам да се сложам со констатацијата дека емоциите кај мажите се подлабоки и потрајни ... но дека еднаш се љуби?
Малку неверојатно ми изгледа во овој свет.:aham:

Zavisi do licnosta brat.... ;)

Стварно се е до тоа каков е чоекот.Кај нас машките има и многу заљубливи типови, ама има и такви кои ги бркаат зените за "еднократна употреба".Јес да тие најчесто на крај остануваат со таквиот у раце, тоест стари ергени.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

За мене лично секој паметен маж кој прочитал повеќе книги од темата за љубов или е романтична душа верува во вистинска љубов.Иако има секакви мажи секогаш мажите повеќе сакаат од жените.Доказ па кога жена ќе купи на машко ружа или нешто да му покаже дека му значи.Машко прави грешка што купува од почеток подароци но сепак сака да докаже дека и значи таа девојка,а од женска гледна точка тоа е поткуп за да ја внесеш во кревет.
Мое мислење не мора да значи дека е вистина.

Мажите љубат еднаш за секогаш и знаат да признат, а другите играт игра ко ќе пораснам ќе бидам маж.
Основна каректеристика на мажот е стабилноста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom