За колку пари може да се најдат овие во Скопје, ги гледав во Софија беа мислам 70-80 евра, на грчкиот free-shop 90 евра. Кај нас не знам која цена се, колку ги зема ти Мистичен?Вакви:
7500 чинат овде, ги зема еден мој другар пред 3 месеци, бел модел.За колку пари може да се најдат овие во Скопје, ги гледав во Софија беа мислам 70-80 евра, на грчкиот free-shop 90 евра. Кај нас не знам која цена се, колку ги зема ти Мистичен?
Повеќе ми се допаѓа белиот модел од Porche Desigh.
Од каде??
Овој модел само моите скроз црни се.
Струмица.Од каде??
Вакви земав за фудбал : )
Извини батка, ама ако не си носел патики од 6.000 не коментирај на темава. Додека бев во војска му ги дадов моите Саломон на татко ми. После тоа чекаше стрпливо до февруарската распродажба за и тој да си купи некој модел од Саломон.абе патика од 1500 и патика од 6500 е исто само пари да се фрлало за фирма и едните ги носиш на тебе и другите..
+1Извини батка, ама ако не си носел патики од 6.000 не коментирај на темава. Додека бев во војска му ги дадов моите Саломон на татко ми. После тоа чекаше стрпливо до февруарската распродажба за и тој да си купи некој модел од Саломон.
Разликите се чувствуваат и меѓу Рибок од 2500 и Рибок од 4500, а не па она што спомна ти.
Патика за 1500 денари... јас не ја бројам во категорија патика.
Црни незнам, иначе исти вакви само бели ги има во Outlet-ot кај салата Борис Трајковски и се 3000 и нешто денари..За колку пари може да се најдат овие во Скопје, ги гледав во Софија беа мислам 70-80 евра, на грчкиот free-shop 90 евра. Кај нас не знам која цена се, колку ги зема ти Мистичен?
Повеќе ми се допаѓа белиот модел од Porche Desigh.