marcus
струмички модератор
- Член од
- 5 јули 2006
- Мислења
- 5.378
- Поени од реакции
- 131
Не се дери бе..посмирено малцеSITE NAVIVACKI GRUPI SE KATASTROFA OSVEN LOZARITE ZA TOA BIITE MIRNI OTI NCE VE ZGAZAT LOZARITE
Не се дери бе..посмирено малцеSITE NAVIVACKI GRUPI SE KATASTROFA OSVEN LOZARITE ZA TOA BIITE MIRNI OTI NCE VE ZGAZAT LOZARITE
И тоа под дејство на лепило :pos2:По неписмена реченица мислам дека ни Ерџан нема да каже
Кој транспарент пак беше дигнат од ваша страна или правите за оној пирамида од ЦПБ што ви го дигнале? така се брани транспарент!!??Да знаеа дека со живот се брани транспарент, немаше да дозволат да им бидат дигнати
Еве ви го ЦПБ нека каже како ни го дигнале транспарентот, ако воопшто некој од нив знае како стигнал тој транспарент кај нив.Кој транспарент пак беше дигнат од ваша страна или правите за оној пирамида од ЦПБ што ви го дигнале? така се брани транспарент!!??
Радикал ти знаеш ли како беше одземен нашиот транспарент?!!!:nesum:За Комити е муабетов? Стварно немам поима...али кажете им на момчињата од Козари и Ајдуци како се брани транспарент
Ви беше закачен на оградата, и немавте луѓе до него, и ви го лапнавме.:helou:Радикал ти знаеш ли како беше одземен нашиот транспарент?!!!:nesum:
Aјде кажи им како сте ни ги собрале и тапанот и маицата, ако имаш муда, ако сакаш твојата група да биде уште поголем предмет на исмевање. И јас и ти знаеме дека нема да кажеш, пошто ако ја кажеш вистината ќе ти се смеат дури повеќе од она кога кажа дека сте барале пари за да навиватеостај тоа пирамида..ние им собравме и тапан па и маица:pos2::pos2:
Не е важно како се собрани.Секоја група треба да си пази на своите реквизити , па и маицата да е најдена на улица(а не е) тоа е пропуст на групата.Aјде кажи им како сте ни ги собрале и тапанот и маицата, ако имаш муда, ако сакаш твојата група да биде уште поголем предмет на исмевање. И јас и ти знаеме дека нема да кажеш, пошто ако ја кажеш вистината ќе ти се смеат дури повеќе од она кога кажа дека сте барале пари за да навивате
ДаВи беше закачен на оградата, и немавте луѓе до него, и ви го лапнавме.:helou:
Би сакал да ти каже пријателот како ги „нашле„ посебно маицата и тапанот, еве како потазе реквизити, а на кавадарчани да им објасни за Пирамида знамето. Можеби не ни знае, ама доколку знае, или ке се прави на мутав или ќе лаже...а пошто се навикнваме да слушаме лажги од негова страна, веројатно ќе излаже, но за среќа јас сум тука и многу добро ги знам работите за да може да помине со лажгатаНе е важно како се собрани.Секоја група треба да си пази на своите реквизити , па и маицата да е најдена на улица(а не е) тоа е пропуст на групата.
убаво ти кажа романтичар...не е битно како се земени...битно се земени и да сме ги нашле на улица земени се.......Би сакал да ти каже пријателот како ги „нашле„ посебно маицата и тапанот, еве како потазе реквизити, а на кавадарчани да им објасни за Пирамида знамето. Можеби не ни знае, ама доколку знае, или ке се прави на мутав или ќе лаже...а пошто се навикнваме да слушаме лажги од негова страна, веројатно ќе излаже, но за среќа јас сум тука и многу добро ги знам работите за да може да помине со лажгата
Шверцери логикаубаво ти кажа романтичар...не е битно како се земени...битно се земени и да сме ги нашле на улица земени се.......
:pos2::pos2::pos2:убаво ти кажа романтичар...не е битно како се земени...битно се земени и да сме ги нашле на улица земени се.......
знам како е во моментот кога немаш зборови..али тоа е:pos2::pos2::pos2: