Vodza
Ultras Crew
- Член од
- 9 ноември 2008
- Мислења
- 934
- Поени од реакции
- 19
За каде мислиш другару ??Така е!!! Тоа во неделата беше невиден терор
За каде мислиш другару ??Така е!!! Тоа во неделата беше невиден терор
Победа - Вардар, не знам каде на друго место имаше инцидент со полицијаЗа каде мислиш другару ??
А тие мајмуниските A.C.A.B да слушнав за тоа маме да им е*ам нивно од секогаш таму се имало проблеми со A.C.A.B за било која навивачка група да се работи јас секогаш сум против тие пи*ки мамето нивноПобеда - Вардар, не знам каде на друго место имаше инцидент со полиција
знам дека и у кратово имало нешто али ситно онака ...им собрале транспарентПобеда - Вардар, не знам каде на друго место имаше инцидент со полиција
Transparentot ne im e odzemen...знам дека и у кратово имало нешто али ситно онака ...им собрале транспарент
За Комити е муабетов? Стварно немам поима...али кажете им на момчињата од Козари и Ајдуци како се брани транспарентTransparentot e odbranet i zaradi toa nastana celiot incident koga nasi clenovi ripnaa na teren da go branat,a gore na tribinata imase opasni presmetiki so kucinjata.
Ако знаат што е тоа...чисто сумњам.За Комити е муабетов? Стварно немам поима...али кажете им на момчињата од Козари и Ајдуци како се брани транспарент
Да знаеа дека со живот се брани транспарент, немаше да дозволат да им бидат дигнатиАко знаат што е тоа...чисто сумњам.
Познатиот голман Гого Јовчев имаше една позната изрека по која беше препознатлив. Во оваа оваа прилика морам да ја искористам за да му кажам на овој:SITE NAVIVACKI GRUPI SE KATASTROFA OSVEN LOZARITE ZA TOA BIITE MIRNI OTI NCE VE ZGAZAT LOZARITE
извини :smir:SITE NAVIVACKI GRUPI SE KATASTROFA OSVEN LOZARITE ZA TOA BIITE MIRNI OTI NCE VE ZGAZAT LOZARITE
По неписмена реченица мислам дека ни Ерџан нема да кажеZA TOA BIITE MIRNI OTI NCE VE ZGAZAT LOZARITE