Vodza
Ultras Crew
- Член од
- 9 ноември 2008
- Мислења
- 934
- Поени од реакции
- 19
За каде мислиш другару ??Така е!!! Тоа во неделата беше невиден терор
За каде мислиш другару ??Така е!!! Тоа во неделата беше невиден терор
Победа - Вардар, не знам каде на друго место имаше инцидент со полицијаЗа каде мислиш другару ??
А тие мајмуниските A.C.A.B да слушнав за тоа маме да им е*ам нивно од секогаш таму се имало проблеми со A.C.A.B за било која навивачка група да се работи јас секогаш сум против тие пи*ки мамето нивноПобеда - Вардар, не знам каде на друго место имаше инцидент со полиција
знам дека и у кратово имало нешто али ситно онака ...им собрале транспарентПобеда - Вардар, не знам каде на друго место имаше инцидент со полиција
Transparentot ne im e odzemen...знам дека и у кратово имало нешто али ситно онака ...им собрале транспарент
За Комити е муабетов? Стварно немам поима...али кажете им на момчињата од Козари и Ајдуци како се брани транспарентTransparentot e odbranet i zaradi toa nastana celiot incident koga nasi clenovi ripnaa na teren da go branat,a gore na tribinata imase opasni presmetiki so kucinjata.
Ако знаат што е тоа...чисто сумњам.За Комити е муабетов? Стварно немам поима...али кажете им на момчињата од Козари и Ајдуци како се брани транспарент
Да знаеа дека со живот се брани транспарент, немаше да дозволат да им бидат дигнатиАко знаат што е тоа...чисто сумњам.
Познатиот голман Гого Јовчев имаше една позната изрека по која беше препознатлив. Во оваа оваа прилика морам да ја искористам за да му кажам на овој:SITE NAVIVACKI GRUPI SE KATASTROFA OSVEN LOZARITE ZA TOA BIITE MIRNI OTI NCE VE ZGAZAT LOZARITE![]()
извини :smir:SITE NAVIVACKI GRUPI SE KATASTROFA OSVEN LOZARITE ZA TOA BIITE MIRNI OTI NCE VE ZGAZAT LOZARITE![]()
По неписмена реченица мислам дека ни Ерџан нема да кажеZA TOA BIITE MIRNI OTI NCE VE ZGAZAT LOZARITE![]()