the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
ne da go oljupa , 14 godini ima ,so ocekuvas?????ej ne go oljupuj ziti se.......
ne da go oljupa , 14 godini ima ,so ocekuvas?????ej ne go oljupuj ziti se.......
Bravo Hristov bravo , lice pravis prvo na ednite a posle na drugite , a gledam nesto pravis muabet za mali deca dodeka posle nekolku godini ti se uste ke grickas semki i ke ja gledas tvojata Strumica ovie mali deca koi gi spomenuvas sega ke si go trosat glasot i ke ja bodrat Strumica i ke se obiduvaat da napravat atmosvera vo salata za nekoj da ne pomisli deka e dojden na teatar a ne na kosarka.
ee konvict so govoras taka za xtistov ...... stoleto ako ne e navivac na strumica ....... so oti kazal oti e za mzt koga igrajale protiv feni ... e aj ti za koj ke bese za feni li.................. stole poz.. :smir:
Abe ajde seti i ti negde ne go citirav jas posto na Hristov oti bil za mzt ka igrajal so feni tuku go citirah oti gi potcenuvase mladite clenovi na navivackiot klub Ajduci i mu rekov deka posle nekolku godini dodeka toj ke si sede i ke si gricka semki tie mladi clenovi sto gi spomena ke ja bodrat Strumica na sekoj natrepavr bez razlika dali se igra na domasen teren ili na gostinski, i ako ne znaete sekoj navivacki klub ima smena na generacii zatoa sto site ne mozat vecno da navivaat pa taka da eden den tie mladi clenovi ke dojdat na celo na navivackiot klub pa taka da neka ucat od mali kako i sto treba da ucat od greskite i vo idnina da ne gi povtoruvaat i da go prodolzat navivackiot vek na Ajducite.pozzee konvict so govoras taka za xtistov ...... stoleto ako ne e navivac na strumica ....... so oti kazal oti e za mzt koga igrajale protiv feni ... e aj ti za koj ke bese za feni li.................. stole poz.. :smir:
ee konvict so govoras taka za xtistov ...... stoleto ako ne e navivac na strumica ....... so oti kazal oti e za mzt koga igrajale protiv feni ... e aj ti za koj ke bese za feni li.................. stole poz.. :smir:
???? Aj доста веќе ... Он можеби сакал нешто друго да каже ! ! ! Иначе он Струмица си ја сака како и своите родители ! :smir:Hristov poleka so postovite da ne te placat doma pa nie sme tie so gineme sekoja utakmica a ti doma si sedas na net i si jadas semki na utakmica nie sme tie so organizirame znaminja i se drugo ako ne sme nie mozebi ti ke davas podrska so obicnata publika
Благодарам за подршката за тоа што ме нарекува БУГАР...ОК, темава е зачистена од последните глупости кои се случија, а се состоеја од се, само не од она за кое се наменети.
Радикал, дај мајката, не заебавај и ти, не личи да се занимаваш со деца...Рекол нешто, не рекол, преку таквото, не е ни битно. Дете е!
Друго, не смееш, ни ти, ни никој, струмичани да не наречеш Бугари. Тоа е огромна навреда. Се сеќаваш неделата во Мафката кафе кога пиевме, кога зборувавме околу таквите работи, што кажав? Она за националната гордост?
Веднаш да се престане со такви работи на форумов!
Христов, дете, знам што си сакал да кажеш, не дека си навивал, туку дека си сакал победа на друг тим освен Струмица. Ај дете си, нека ти е...ОК е работава и не се впуштај во такви дискусии друг пат, ОК? За твое добро.
Ако нареден пат видам некој некого да бугаризира, навредува или слично, ќе банирам.
Овојпат, ќе бидам малку поблаг. Банот не е решение никогаш. Поубаво ќе биде овојпат сите преку еден пост да си подадете рака, и да завршиме со глупостиве, може? Имајте ја таа доблест.
Благодарам!
А како треба да ни е нас кога не нарекуваат Албанци? За тоа никој немаше реакција од админите и ниеден не јадеше ни опомена ниту бан за тоаОК, темава е зачистена од последните глупости кои се случија, а се состоеја од се, само не од она за кое се наменети.
Радикал, дај мајката, не заебавај и ти, не личи да се занимаваш со деца...Рекол нешто, не рекол, преку таквото, не е ни битно. Дете е!
Друго, не смееш, ни ти, ни никој, струмичани да не наречеш Бугари. Тоа е огромна навреда. Се сеќаваш неделата во Мафката кафе кога пиевме, кога зборувавме околу таквите работи, што кажав? Она за националната гордост?
Веднаш да се престане со такви работи на форумов!
Христов, дете, знам што си сакал да кажеш, не дека си навивал, туку дека си сакал победа на друг тим освен Струмица. Ај дете си, нека ти е...ОК е работава и не се впуштај во такви дискусии друг пат, ОК? За твое добро.
Ако нареден пат видам некој некого да бугаризира, навредува или слично, ќе банирам.
Овојпат, ќе бидам малку поблаг. Банот не е решение никогаш. Поубаво ќе биде овојпат сите преку еден пост да си подадете рака, и да завршиме со глупостиве, може? Имајте ја таа доблест.
Благодарам!
Јас лично, кога сум среќавал такви, сум реагирал. Верувам и другите. Знам дека е исто навреда. И сум постапувал исто вака.А како треба да ни е нас кога не нарекуваат Албанци? За тоа никој немаше реакција од админите и ниеден не јадеше ни опомена ниту бан за тоа