Абе пубертетлио пополека малце.Струмица до год во БИБЛ ак оне се распадне.Ако не оваа следната ќе ве нема.Ни сум те молел ни ќе те молам да ме одблокираш !Па ако си тој познавач објасни нешто кажи...Дете така и така не познаваш тоа така она така....А не МРСЛУКО,СЕЉАЦИ....Се врати ти и почна да правиш збрки овде...ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ЧКЕМБАРИ се најдобра навивачка група во Македонија и тоа е сепак мое мислење нели?А јас да лижам на кого ? На Димитар си се заебал братче Димитар е поголем од мене но ми е како другар и дискутираме само за кошарка,ЈОЕ што имам јас со него?Па Чкембари се 7 000-8 000 значи јас ако мислам дека они се најдобри јас на сите им лижам ГЗ?ц.ц.ц.ц Навивачи не навивачи тоа вие од дугата година Струмица-Работнички-Фени во БИБЛ а Јане,со компанијата може само да гледа во сала и на телевизор па вие колку сакајте навивајте...
Кај си ги видел чкембари во број од 7-8000?Дали знаеш што збориш бе.Па Комити во своите најдобри денови немаа по толку луѓе на запад а не па сега да ја има некој оваа бројка.Тумбе кафе собира 8000.Сите што се на стадион се навивачи бе море прост???
Прави разлика помеѓу навивачи и обична публика.