:classic:Неко је мало неурозан
Ако тие преку такво од мене, што туку ме молиш да те одблокирам на МСН? А?
И кое е тоа твое мислење бре? Зар имаш ти свое мислење, се само лижеш гз на некој, де на мене, де на В...АНУС, де на Џо... Ти си оној што кажува дека ФА се најдобри, па АЈдуци се најдобри, па Козари се најдобри, па Кол нема врска, па има врска, па овој незнае, па знае, па знае, па незнае...самиот се побиваш, немаш свое јас и сакаш тука некој да те почитува и да те сфаќа бар малку поозбилно?? И после тоа како гром од ведро небо стана и познавач на навивачката сцена во МКД, оддеднаш колку да пробаш да ми вратиш затоашто те закопувам во секој твој пост кажуваш дека Чкембари се најдобри, си ги видел 2 пати на Јутјуб, кажуваш за нивната кореографија, а имаат кореографија слична како нашата, да не речам и едвај имаат.
Темата е за навивачки групи во кошарка, споредбата е ФА со Чекмбари на КОШАРКА...ти и самиот незнаеш што збориш, впрочем и како би знаел, што си видел ти во животот за да биде твое мислење меродавно? Тоа твоите се криви, ти купиле компјутер, ти ставиле интернет, те зачлениле на форумов се со единствена цел тука нас да не труеш со твоите глупости, наместо нив дома...кога ке видиш, мисијата им е успешна, они се раат од тебе, а ние сме должни да ти ги читаме глупостите. Него ако те банираат, што ке прават твоите со тебе по овие горештини??? Маркус, Струмикс, ве молам не го банирајте, имајте малце осет за неговите...ке попуштат нервно :ija::ija::ija: