Тресеш глупости...Комити бојкотираа ама за тоа време чкембари незнам дали имаа некој добро обработени утакмици освен на домашен терен со Вардар.Неможе да се каже кој е подобар од Комити или Чкембари пошто и двете групи на неколкупати ја докажаа својата доминантност ... Чкембари оваа година на домашен терен беа неприкосновени а комити направија добри кореографии и ред други работи , ама според мене поради бојкотот на комити оваа сезона чкембари се пред нив ...
Роки кога не си по фудбалот не трескај ок?Кога беше Пелистер во втора лига БОЈКОТИРАВМЕ.На сред сезона мислам се смени управата и тогаш бевме најпосетени во Македонија со се прва лига.Кај бевме порано кога комити беа на ниво?Па фудбалот имавме бојкот ама на ракомет си имавме дешавки и се праевеа атмосфери невидени.ajde be dosta so tie ckembari so gi digate tolku sea ovaa sezona na dve utakmici se pokazaa dobro i odma ckembari kaj bea predhodnite godini koga komiti bea na nivo.....ili kaj bea koga pelister bese vo vtora liga toa li se navivaci so koga klubot ima uspesi ke se sobiraat po 8 iljadi publika...ne vikam deka ne se dobri ama nemoj do tolku da gi furate sea
Не е точно дека само последните 3 утакмици сме се собрале башка 2 пати оваа сезона бевме скопје не ширете дезинформации лее значи индијанци колку има.Добро бе вие луѓе пратите тифо сцена или само со Лозари и Ајдуци се занимавате??ckembari dojdoa na domasen teren samo na poslednite 3 utakmici, i imaa edno dobro gostuvanje vo skopje i nisto poveke. ne znam od kade muabetot deka bile neprikosnoveni. vtora rabota da se prisetime na vardar pro (rakometniot klub) igrase vo liga na sampioni i imase odlicna atmosfera vo kale taka da ne ti drzi muabetot za sporedbata
ceki so gi mesas tuka ajducite so veza imat oni so tv .........?
Пошто ве читам по форуми само се препукувате а Радикал ме пага во смеаto e toceki so gi mesas tuka ajducite so veza imat oni so tv .........?
Шознаа бе они за Ајдуци, никој не знаа как се одвиват работите во Ајдуците.ceki so gi mesas tuka ajducite so veza imat oni so tv .........?
poso gleam si ekspert za navivanje kako nikoj drug vo makedonija, pa da te prasam nesto me interesira. koga bese pelister vo vtora liga ste bojkotirale! ZASTO??? ako znaes zasto ja nema da idam na utakmica vise. vtoro vie ste takvi navivaci da koga klubot e slab ne idete da go gledate. dokaz za toa vi e rakometot (moze i tamu bojkotirate) i basketot (i tuka da ne bojkotirate). i ne sporeduvaj ckembari so Family ziti se, ako kazuvas takvo nesto barem postiraj go vo tema: humor. P.S. i so me boli za vas pa te prasuvam informacii za ckembari, ste mi potrebale. i ne kazuvaj tifo scena ne glumi tifozРоки кога не си по фудбалот не трескај ок?Кога беше Пелистер во втора лига БОЈКОТИРАВМЕ.На сред сезона мислам се смени управата и тогаш бевме најпосетени во Македонија со се прва лига.Кај бевме порано кога комити беа на ниво?Па фудбалот имавме бојкот ама на ракомет си имавме дешавки и се праевеа атмосфери невидени.
Не е точно дека само последните 3 утакмици сме се собрале башка 2 пати оваа сезона бевме скопје не ширете дезинформации лее значи индијанци колку има.Добро бе вие луѓе пратите тифо сцена или само со Лозари и Ајдуци се занимавате??
за сите неупатени пратете го блогот на мојот добар пријател.http://mkultras.blogspot.com/
ако сака некој дополнително инфо за Чкембари оваа сезона и општо за нас нека праша