Охридски геј џандар пробал да силува сограѓанин :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
27-годишниот полицаец од Охрид Миле К. утринава во 5 часот бил приведен во охридската полиција и против него е поднесена кривична пријава за физичко и сексуално малтретирање и за принуда на блудни дејства, откако бил пријавен од страна на 37-годишниот охриѓанец Миле Ф.
Случајот во полиција бил пријавен синоќа пред полноќ, по што полициска екипа со јавен обвинител и истражен судија настанот го истражувала цела ноќ во станот на полицаецот.
Земените докази се на анализа, а по приведувањето, полицаецот денес е пуштен на слобода и не му е одреден притвор.
Приказната помеѓу двајцата хомосексуални љубовџии започнала вчера попладне, откако полицаецот во униформа, по работната смена со пријател биле во една охридска кафеана, по што синоќа околу 22 часот отишле во станот на полицаецот.
Заплетот на играта настанува кога Миле Ф. одбил анален секс со полицаецот, по што, според неговиот кажување, бил удрен и раскрвавен во устата од полицаецот.
Потоа, сепак се случил орален секс меѓу двајцата и можеби се ќе останело меѓу двојката, но Миле Ф. откако го напуштил станот на полицаецот, случајот го пријавил во полициската станица во Охрид.
Овој несекојдневен настан денеска е топ тема во охридската јавност, посебно поради тоа што се работи за машка двојка, а уште повеќе, што пријавениот за сексуално и физичко насилство Миле К. е полицаец, кој најверојатно, по овој случај ќе биде суспендиран од работа.

T

Tetro

Гостин
:tapp::tapp::tapp:
Ајдееееееееееее, и Охриѓани збеснаа. Абе колку жени има во Охрид, он си сакал машко.:pos::pos::pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Една постара (доста постара) жена по улица читаше весник, и ми се сврте и ми викат: пази се дечко низ градов ПЕДЕРЛАНА имат... :kesa:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Fantom_oh напиша:
Една постара (доста постара) жена по улица читаше весник, и ми се сврте и ми викат: пази се дечко низ градов ПЕДЕРЛАНА имат... :kesa:
:pos::pos::pos:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
остај веќе, греој... и то не еднаш му се десило на цајканов да силуват.... и машки и женски... а иначе го знам јас Милета (го имам видено) и дури жал ми падна ко дознав. Ко шо ми кажаа го викнал цајканов на Миле на кафе и му рекол ај сеа да се искапиш и после то го натерал со пиштолот на маса да му го ***** и после му рекол ај сеа сврти се :tapp: ама овој се спасил некако и ништо не му напрајл :toe:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
леле толку убави девојки у охрид ти мегу себе се **** глупи цајкани:toe:

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Вилаџ Пипл :vozbud: у униформа бре!

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Ц
Ц
Ц
Ц
Ц
Ц
Ц
ц
Страмота! Педерлана а? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
После нас не викаат Скопски педери:bilokojzbor: :bilokojzbor: хехе прво му го ''исчистил пиштолот'' па го пријавил!!!!

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Е Охриѓани бе, немет ренде за шопскана, а педери имат.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Барем ние женскиве безбедни сме..

Kajgana Shop

На врв Bottom