Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
како вака не го казнија маса минатата трка.Значи овие ферари се тешки плачковци.Нема смисла веќе да се следи формула 1.Ако не победат ферари одма се плаче.Можда и треба да ја повторат трката за да може и Раиконен да успее да заврши една трка.Лузери.
Go kaznija i na massa ama paricno i na ferrari go kaznija paricno bidejki tuka nemase zaguba ni na edniot ni na drugiot da imase sudir ke bese kaznes ama nemase a tuka prestignuvanje preku pateka se kaznuva

Член од
6 септември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
2
Jee me aresa batkata LEWIS HAMILTON, a Mclaren se zakon, ovaa godina ke se prvi!!
Sto e toa ferrari bre?? Felipe Massa moze da dojde kaj mene samo trevata da mi iskose so negoviot bolid! :baeh:

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
LOL

Go kaznija i na massa ama paricno i na ferrari go kaznija paricno bidejki tuka nemase zaguba ni na edniot ni na drugiot da imase sudir ke bese kaznes ama nemase a tuka prestignuvanje preku pateka se kaznuva
kaj vide be bate ti pak prestignuvanje na ova kazna???? kazi mi ti dali gi znajs pravilata??? Hamilton ne go prestigna so kratenkata (odnosno go prestigna ama go pusti so znaci deka ne e gubenje na pozicija taka???) a pravilata velat ako go prestigni so kratenka treba da gi vrati mestata so gi dobil so kratenjeto.... a hamilton go napraj to i so trebase posle da ne go preteknuva do kraj iako kimi vozese so 50.... daj ne bidete smesni ocigledno e deka FIA go podrzva samo FERRARI dzabe se lazime.... bidete ednas iskreni....da ne se navrakame nanazad imaaaaaaa mnoguuuuuuu raboti na koi FIA popustila za golemiot ferrari ........ajde bidi iskren i pisi mi

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
kaj vide be bate ti pak prestignuvanje na ova kazna???? kazi mi ti dali gi znajs pravilata??? Hamilton ne go prestigna so kratenkata (odnosno go prestigna ama go pusti so znaci deka ne e gubenje na pozicija taka???) a pravilata velat ako go prestigni so kratenka treba da gi vrati mestata so gi dobil so kratenjeto.... a hamilton go napraj to i so trebase posle da ne go preteknuva do kraj iako kimi vozese so 50.... daj ne bidete smesni ocigledno e deka FIA go podrzva samo FERRARI dzabe se lazime.... bidete ednas iskreni....da ne se navrakame nanazad imaaaaaaa mnoguuuuuuu raboti na koi FIA popustila za golemiot ferrari ........ajde bidi iskren i pisi mi
Abe bate cela trka ja gledav 2-3 pati tocno e toa deka mu go vrati ama do celnata ramnina vozese formula do formula e toa e celata rabota i hamilton da namalese mozese da ja zavrti krivinata proveri ke vides ne kako fanovi samo da branete videte nekoj raboti ubavi i od koga go pusti hamilton bese mnogu blizu dosta bese malku gas za da go premine aj ti kazi mi koga go premina kimi na hamilton za toa kazi nesto nem taka sega fanovi i iako ne sme vo pravo ke gi branime

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.109
Поени од реакции
46.054
Abe bate cela trka ja gledav 2-3 pati tocno e toa deka mu go vrati ama do celnata ramnina vozese formula do formula e toa e celata rabota i hamilton da namalese mozese da ja zavrti krivinata proveri ke vides ne kako fanovi samo da branete videte nekoj raboti ubavi i od koga go pusti hamilton bese mnogu blizu dosta bese malku gas za da go premine aj ti kazi mi koga go premina kimi na hamilton za toa kazi nesto nem taka sega fanovi i iako ne sme vo pravo ke gi branime
Бате , Раиконен не беше кадарен да вози на дожд , премногу беше спор , што требаше Хамилтон да направи , да угаси болид за да овој вози пред него 10,20 секунди . Очигледно беше дека Раиконен неможе на дождот , проблемот беше што Хамилтон одма запна да го помине , иако можеше да чека попогоден момент зашто ке го имаше , и без проблем ке го поминеше . Али што е тука е , далеку поинтересно ке е сега до крајот . :toe:

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
ok.... ne velam ne ako namalese ke ja zavrtese krivinata...ama pak ako gledame od taa gledna tocka kazi mi ti mene dali kimi mozese da namali na startot na trkata i da ja fati krivinata???? jasno deka mozese ama mnogu ke izgubese taka??? jasno e deka e taka.... i kimi ne bese ni pod istraga taka??? pak jasno deka e taka.... a zosto zaradi toa sto ne mu zede pozicija na nikoj taka.... pa isto i so Luis....neznam zosto mislis deka gledam na rabotite kako fun na McLaren.... ok sum ama mislam deka sum realen pozz bate
i eve ti i nesto plus aj kazi mi kimi oti ne zastana da go poceka hamilton da se vrati na patekata za da go prestigne posto i kimi krati pa se vraka na patekata pa pominva pokraj Luis toa ti e vo videoto od 1minuta i 35 sec... pak pozzz

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе колку сакате плачете и вие и вашиот Кими,едноставно Луис е најдобар:vozbud::vozbud::vozbud:

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
ok.... ne velam ne ako namalese ke ja zavrtese krivinata...ama pak ako gledame od taa gledna tocka kazi mi ti mene dali kimi mozese da namali na startot na trkata i da ja fati krivinata???? jasno deka mozese ama mnogu ke izgubese taka??? jasno e deka e taka.... i kimi ne bese ni pod istraga taka??? pak jasno deka e taka.... a zosto zaradi toa sto ne mu zede pozicija na nikoj taka.... pa isto i so Luis....neznam zosto mislis deka gledam na rabotite kako fun na McLaren.... ok sum ama mislam deka sum realen pozz bate

Dali kimi bese edinstveniot sto otide od strana na prvata krivina kolku sto gledav jas toj ne bese edistveniot.A plus toa toj ne krati mozese da izgubi mesto sto ima fajde toj ako ja zema krivinata od podaleku :pos2::pos2::pos2:a vo slucajot na hamilton pozicija i mu se zalepi a da ja zavrtese krivinata nemase tolku da bide zad nego

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ајде ајде... тоа што е тоа е. Колку и да се расправаме така одлучија од Ф1, така и ке остане. За сите фанови на Мекларен, еве ви едно видео.... Фанови на Ферари... гледајте и лифкајте, ни Шумахер не го имаше ова направено.
Мика VS Шуми-спа 2000-та

П.С. Не би сакал да сум во кожата на дечкото што се најде средина.... Од двете страни болиди.

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
Dali kimi bese edinstveniot sto otide od strana na prvata krivina kolku sto gledav jas toj ne bese edistveniot.A plus toa toj ne krati mozese da izgubi mesto sto ima fajde toj ako ja zema krivinata od podaleku :pos2::pos2::pos2:a vo slucajot na hamilton pozicija i mu se zalepi a da ja zavrtese krivinata nemase tolku da bide zad nego[/quote]

ok...nemozam da ti dokazam se otkazvam.... svati si kako sakas... a mene mi e poveke od jasno deka na ferrari mu se popusta godiniiiii i godiniiiiii nanazad... ama i onaj so go vozese helikopterot vide deka hamilton bese mnoguuu pobrz od kimi od ko pocna da vrni na krajot.... i bese jasno deka ke go prestigni koga saka.... e toj sakase odma da go prestigni i go napraj to....i go ostaj da bidi pred nego i go prestigna i pak ima problem taka i za da stigni do nego mu namali recisi 2 sec vo samo eden sector... ok e bate nema veze mozi razlicni trki gledavme nie dvajca...pozzzz

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Значи стварно нема врска тоа што му го направија на Хамилтон, како може вака значи. Стварно лошо испадна за МекЛарен. А пак да не го спомнивам пласманот на Хеики .... :(:(

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Ајде ајде... тоа што е тоа е. Колку и да се расправаме така одлучија од Ф1, така и ке остане. За сите фанови на Мекларен, еве ви едно видео.... Фанови на Ферари... гледајте и лифкајте, ни Шумахер не го имаше ова направено.
Мика VS Шуми-спа 2000-та

П.С. Не би сакал да сум во кожата на дечкото што се најде средина.... Од двете страни болиди.
Bravo majstore sekoja cest za videoto se ezam koga go gledam niz Ricardo Zonta i Schumacher maestralen poteg Mika Hakkinen poteg koj ne veruvam deka nekoj ke go napravi naskoro, samo krivo mi e za Hamitlon ne bese fer ne e fer stvarno sto F1 propaga so vakvite smesni odluki cista ko solza pobeda bese za nas ama toa e F1 MAFIJA

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Da ve prasam nesto sega.Na Lewis Hamilton mu bea odzemeni site bodovi ili samo mu bese odzemena pobedata i bes ispraten na 2to mesto???:toe::toe:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Хамилтон беше казнет со додавање на 25 секунди на времето што го имаше кога победи.... И со тоа тој дојде трет, Маса прв а Хајдфелд втор.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Резултатите од вчерашниот слободен тренинг не беа така сјајни за МекЛарен. Луис имаше 4., а Хеики 7. време. Кими беше најбрз, но Маса се покажа доста послабо во однос на својот тимски колега и имаше само 6. време. Тоа и не е така лошо за МекЛарен, пошто Маса е за две позиции подоле од Луис. Сепак тоа е само тренинг и не мора ништо да значи за квалификациите ... !!!* :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom