Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Последни бевме на денешниов последен тренинг. Малеееее дождот ја ремети работата и тоа мноооооогу, ниту Луис не може да се справи. Иначе Глок беше најбрз. Ајде се надевам дека на квалификациите ќе поминеме подобро и ќе имаме среќа ... !!!* :wink:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
ццц Што се случува со Хамилтон бе?! Разочарувачки 15та стартна позиција :( Tomorrow will be better, I hope so.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе што се секирате, доволно е утре да врни, за Хамилтон да победи. Знаете каков е на дожд, да не речам недостижен. Инаку, ке имаме интересна трка, а тоа ме радува :vozbud:

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
nemozev da gi gledam kvalifikaciite ama mislam spored vreminjata so gi sledev na net deka problemot bese vo dozdot...ili mozi se lazam..
sepak mislam deka utre hamilton na dozd ke go pokazi negovoto znaenje.. pozzz i so sreka da ni e utre....

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Нека им е со среќа утре и на двајцата. Луис би требало да ги докаже уште еднаш своите квалитети на дожд. Честитки за Хеики за 2. место ... !!!* :wink:

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
не ми е јасно зашто по втор пат мораше хамилтон да влезе у бокс.при првото влегување наполни гориво за до крај на трката.
п.с. единствено да не имаше некаков проблем со гумите
У пичку матер нека иде све, а што ибаво тргна ги растури сите

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
не ми е јасно зашто по втор пат мораше хамилтон да влезе у бокс.при првото влегување наполни гориво за до крај на трката.
п.с. единствено да не имаше некаков проблем со гумите
У пичку матер нека иде све, а што ибаво тргна ги растури сите
morase po 2 pat zaradi gumite. hamilton so 1 vlegvanje stavi za na full wet, a patekata se susese pa koga togas morase da stavi intermedia gumi... iako i jas nejkev ili potocno sakav da zavrni.. ama to e sepak bese najdobar i toa najdobaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Епа тука највише го зезнаа Луис, да ти се плукнам и на метеоролозите и времето. Нему му ставија нови гуми за дожд (кој не се појави :nerv::nerv:), па затоа мораше пак назад во бокс по Интермедии. Иначе тактиката со едно влагање у бокс беше одлична, а воедно и упали. пошто Луис пред да влезе првиот пат во бокс беше на 2.та позиција и заостануваше нешто помалку од две сек. во однос на Фетел. Можеше да заврши и на прв доколку паднеше тој најавуван дожд.

Но ајде што било поминало, подобро е да ја глеаме светлата страна т.е. Луис ни остана прв на табелата сеа со само 1 бод предност, но важно е прв. А воедно и ја намаливме негативата во однос на Ферари во конструктори на само 5 бода.

Еееееееееееееееееееј ќе забораев ... Честитки од Хеики за 2.то место кое не го испушти уште од стартот. Ова е инаку 3. постоље на нашиот втор пилот (за сеа). Ајде нека продолжи во ист стил и понатаму, па и тој да му помогне на Луис, како во трката со Ферари во конструктори, така и во возачи т.е. да му го чува грбот од позади ... !!!* :wink:

П.С. : Дај пишувајте и во Социјалната Група, да ја наполниме малце и неа ... :smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Јаоооооо утре е денот. Ако му ја признаат победата на Луис, автоматски тој иде на +7 во однос на Маса :vozbud::vozbud:. Лелееееее дај Боже да пресудат правилно и да ни ја вратат победата. Не ми е за друго мака, таа победа мислам дека највеќе за заслужи Луис, пошто начинот на кој го претекна на Кими беше неверојатен, па затоа сакам да му ја вратат. Мислам најдобра негова трка, после Германија ...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ни ја одбија жалбата :(:(. Сепак, како и да е ја верувам дека Луис ќе си стане Првак и без тие 6 бода кои ни ги одземаа ... !!!* :wink:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ајде де не плачиме, тоа што е тоа е... Сега се надеваме на победа во Сингапур :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Луис денес имал најбоље време на тренингот, а Хеики бил со четврто време. Меѓу нив двајца биле двата пилота од Ферари ... !!!*

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ке видиме како ке поминат квалификациите утре....

Kajgana Shop

На врв Bottom