Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Голема победа на малото црнче:):):)

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Искрено ми се допадна што навистина брзо се враќаше во игра и да не го казнеа за таа глупост на Вебер мислам дека можеше да зврши и да земе барем 4 бода ама тоа е. На крај плус му попушти и концентрацијата. Како и да е ми се свиѓа како го извозе делот кога од 12та отиде до 7ма позиција :)
Jas mislam deka toj napravi greska da pocekase na ramniot del mclarenot e po brz ke go pominese ama toj izbrza toj napravi glupost

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Сепак Вебер лошо ги исече и кривината и Ковалаинен и мислам дека Кова беше неправедно казнет.
Kako prvo weber veke bese ja vrtel krivinata i kovalainen mu se nabuta vo zadnoto trkalo toa e pravilo koj udira od zadi toj e kriv normalno oti weber ke ja sece krivinata sigurno nema da mu sotavi mesto na kovalainen da go mine

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Kako prvo weber veke bese ja vrtel krivinata i kovalainen mu se nabuta vo zadnoto trkalo toa e pravilo koj udira od zadi toj e kriv normalno oti weber ke ja sece krivinata sigurno nema da mu sotavi mesto na kovalainen da go mine
Мене ми изгледаше како Кова да идеше право веднаш по свртувањето на кривината, а Вебер му го пресече патот на многу лош начин т.е. не го блокираше туку предизвика судар кој го направи Ковалаинен.

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Kako i da e....golema pobeda na Hamillton i ushte ednash pokaza deka moze da bide golem vozac....taka da....ke bidi od nego nov Senna

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Сепак Вебер лошо ги исече и кривината и Ковалаинен и мислам дека Кова беше неправедно казнет.
Цццц море ти наместо мозок изгледа у главата имаш памук неправедно бил казнет:tapp: Што знаеш ти што е праведно а што не ебате фанатикот ебате.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Цццц море ти наместо мозок изгледа у главата имаш памук неправедно бил казнет:tapp: Што знаеш ти што е праведно а што не ебате фанатикот ебате.
Бачко ако си за Ферари ај мрш кај тебе у фан клуб, а не мене да ми солиш памет.

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Мене ми изгледаше како Кова да идеше право веднаш по свртувањето на кривината, а Вебер му го пресече патот на многу лош начин т.е. не го блокираше туку предизвика судар кој го направи Ковалаинен.

A sto da napravi weber da mu kaze aj jas ke se trgnam ti da mines oti si pozadi lol

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
[/B][/U][/COLOR]

A sto da napravi weber da mu kaze aj jas ke se trgnam ti da mines oti si pozadi lol
Не бе брат можеше на наредна кривина да го блокира каде ќе имаше предност бидејќи негова ќе беше внатрешната страна и немаше да предизвика судар. Со ова што го пресече Кова на оваа кривина предизвика судар. Сфаќаш?

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Ajdee kako go presece koga kovalainen mu bese kaj zadnoto trkalo ne mu bese na sredinata na bolidot piti policaec koga nekoj ke te udre od pozadi koj e kriv ;)

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Ма*ата нивна. Не осакатија тркава. Маса е победник :(
http://www.formula1.com/news/headlines/2008/9/8334.html

како вака не го казнија маса минатата трка.Значи овие ферари се тешки плачковци.Нема смисла веќе да се следи формула 1.Ако не победат ферари одма се плаче.Можда и треба да ја повторат трката за да може и Раиконен да успее да заврши една трка.Лузери.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
како вака не го казнија маса минатата трка.Значи овие ферари се тешки плачковци.Нема смисла веќе да се следи формула 1.Ако не победат ферари одма се плаче.Можда и треба да ја повторат трката за да може и Раиконен да успее да заврши една трка.Лузери.
Hamilton was penalised after stewards decided he had gained an advantage by cutting the final chicane
Го казнија стјуардите, а не луѓето од Ферари.

Kajgana Shop

На врв Bottom