Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ковалаинен е жртва на стратегијата на Мекларен. Хамилтон ке има 2 застанувања, Ковалаинен едно. Која стратегија ке биде подобра... Зависи од лупањето во ѕидовите и излегувањето на безбедносното возило на патеката. Сепак, Хамилтон мора да држи чекор со Маса, а ако сака да ја задрже водечката позиција треба да биде и пред него.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Утре стартот ќе биде на нож од страна на Луис. Страв ми е пошто на сите ни е добро познат неговиот менталитет и не ќе може да издржи да го глеа Маса пред себе како гради предност во текот на трката. Така да или ќе ја превзеде лидерската позиција веќе на втората кривина, или пак ќе заврши во ѕидот. Се надевам дека нема да е она второто ... :nesum:

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
нешто тука ме буни мене... како можи хамилтон да е побавен од маса дури 0,66... незамисливо..можна е различна стратегија? или пак слаби сме на ова патека?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Хитон, навистина добро прашање. Не знам у што беше фрката за време на квалификациите со Луис. На сите 3те тренинга, тој имаше бољи времиња и од двата болида на Ферари, а сеа на квалифакациите, Маса едноставно експлодира, ко да се чувал цело време специјално за квалификациите. Се надевам дека тоа нема да биде пресудно за конелниот пласман ...

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
Хитон, навистина добро прашање. Не знам у што беше фрката за време на квалификациите со Луис. На сите 3те тренинга, тој имаше бољи времиња и од двата болида на Ферари, а сеа на квалифакациите, Маса едноставно експлодира, ко да се чувал цело време специјално за квалификациите. Се надевам дека тоа нема да биде пресудно за конелниот пласман ...
знаеш што ме плаши најмногу? патеката е катастрофа како рели да возат... некој утре ќе наеби само да не сме ние... а за хамилтон навистина незнам шо е финтата.. да се надеваме дека е се ок :toe:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Поззз до тебе Друже. А со да прашам, за денес какво време најавија за денес ... ??

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
незнам какво ќе биди денес, ама вчера на квалификациите видов дека имаше околу 65% влажност на воздухот.. нека капни таму ќе биди поинтересно :vozbud:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Според се што гледавме... Има шанси да врни, а сетете се како беше на Монако кога заврна :). Ке видиме како ке бидне за некои 15-20 минути е стартот.

Kajgana Shop

На врв Bottom