110%ЗеленоБел
Слобода за навивачите!
- Член од
- 26 декември 2009
- Мислења
- 638
- Поени од реакции
- 33
Уживајте бе, гледајте ние да победиме во купот, а за лиценца ќе добиеме 100% сум сигурен. :smir:
абе лошо ке влијае врз играчите пред најважната утакмица а играме против квалитетен противник и после се ако некако обезбедиме место за Европа а не добиеме лиценца не гледам причина зошто управата не би кренала раце од клубот отсем продавањето на некој играчи па после да му ја дувнатУживајте бе, гледајте ние да победиме во купот, а за лиценца ќе добиеме 100% сум сигурен. :smir:
Амн бе како не ти е јасно...барем ти си со тек у настаните..!Не ми е јасна оваа одлука на ФФМ. Не знам зошто уште нема ракции од клубовите. Од Пелистер на пример. Ај можеби во утрешните весници ќе има некоја реакција. Да ја слушнеме и нивната верзија.
Официјалното соопштение на ФФМ вика „поради некомплетна документација односно не доставување на било каква документација“.
Мене ова ми дава слика како ученик што се запишува во средно школо да не достави свидетелства од основно школо. Нема логика организиран клуб да направи таков пропуст.
Мислам дека недостасува поопширно објаснување.
Доколку има некоја реакција од управата на Пелистер во некој локален медиум, се надевам дека ќе ни ја пренесете.
Имаме 5 автобуси, зависи од нас колку ќе наполниме.А и да....колку автобуси заминуваме за Скопје? Има некоја груба бројка... ?
Никаде не стои таква причина во соопштението. Пишува само дека немало документација. Стадион може да биде и Филип II. Инаку знам дека УЕФА ја затегнала работата околу лиценците на ФФМ. Особено после Милано.Амн бе како не ти е јасно...барем ти си со тек у настаните..!
Зар не читеше дека УЕФА ке ги чешла стадионите!
Дознале дека лиценците се делат како флаери....затоа сега тие самите ке ја проверуваат работата со Одделението за Лиценцирање со можност за одземање на таквото право на ФФМ.
Значи сеа мора да се притегне работата.....ако дојдат порано од УЕФА во ФФМ и завршат работа ке ги разделат лиценците ако не така ке си остане!
Ако с и рекле да се стрпат додека минат проверките......?Никаде не стои таква причина во соопштението. Пишува само дека немало документација. Стадион може да биде и Филип II. Инаку знам дека УЕФА ја затегнала работата околу лиценците на ФФМ. Особено после Милано.
Читам дека навивачите на Пелистер се револтирани од одлуката, а јас се чудам зошто нема официјален став од клубот. Тоа ме асоцира дека клубот признава оти не доставил документција.
Ајде се гледаме утре и нека победи подобриотСе тргнува утре во 13 00, ракометно, така ? ....Одиме во финале.....
Пелистер.....:baeh: