- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 185
- Поени од реакции
- 2
и ако може да кажете што ќе се деси со Џек кога ќе го фатат КинезитеУ курац со епизодиве. Одма завршуваат
Ај нека каже некој шо ќе се деси, во кратки црти))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и ако може да кажете што ќе се деси со Џек кога ќе го фатат КинезитеУ курац со епизодиве. Одма завршуваат
Ај нека каже некој шо ќе се деси, во кратки црти))
и ако може да кажете што ќе се деси со Џек кога ќе го фатат Кинезите
Не, нема да биде убиен....не, нема да работи за Кинезите, не, нема да изнудат никакви информацииСамо едно ме интересира, дали Џек ќе биде убиен (не ми се верува ама да прашам), дали ќе се обидат кинезите да изнудат од него информации кои би ги употребиле против САД или пак под некаква уцена би работел на некоја задача за нив?
Некој да има информација дали ќе продолжи да се емитува другата сезона на А1 и кога би почнала?
Џек Бауер 2 г. нема збор да изусти во кинески затвор и покрај неподносливото мачење.А во 7-ма сезона ќе му судат заради тоа што ја спаси Америка милион пати претходно.Fuckin' politics...Само едно ме интересира, дали Џек ќе биде убиен (не ми се верува ама да прашам), дали ќе се обидат кинезите да изнудат од него информации кои би ги употребиле против САД или пак под некаква уцена би работел на некоја задача за нив?
Некој да има информација дали ќе продолжи да се емитува другата сезона на А1 и кога би почнала?
Ќе продолжат на А1 да ја даваат следната сезона така?
Не летово, 6 и 7 сезона изгледа ќе одат од идната сезона на А1
Само едно ме интересира, дали Џек ќе биде убиен (не ми се верува ама да прашам), дали ќе се обидат кинезите да изнудат од него информации кои би ги употребиле против САД или пак под некаква уцена би работел на некоја задача за нив?