24

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Оуу мај факинг год кој пресврит и шокантно завршување на 18 епизода.:nesvest::vozbud:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Да продолжиме со кодираното зборење уште некој ден..за оние што тек ке ја гледаат 18ка.. Не дека се напнав што беше убиен овој на крајот ама мислев убиецот ке биде и во наредната сезона.. А вака,очигледно тоа нема да се деси..

Ах добра е типкава..Елиша

ми недостигаше ..:vozbud:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.394
Поени од реакции
25.213
Уф, дури сега стигнав да ја гледам последнава епизода.
Мислев на се' да се деси, ама ова? Алмеида да е над Џонас?
Секако дека сите знаевме дека со Џонас не се завршуваше, нормално, уште 6 епизоди останаа.
Дубаку, Џума, Џонас (Војт), ХХ личност.
Хмм. Неочекуван пресврт, многу неочекувано. Ама таа минута кога Тони се обидуваше да го активира C4, напнато до таму и назад.
За епизода 19 има некакви спојлери или не? Јас по обичај не читам ништо за наредната епизода, сега уште возбудата трае, ама ќе се воздржам да не прочитам ништо ни трејлер да видам за наредна епизода.

А што ако... Џек умре? Ако сценаристите се решат на тој потег сигурно ќе го темпираат за во последната епизода. Ама не верувам Џек да умре, ако е така тогаш... Ќе нема осма сезона.:(

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Хммм...не вервам дека ќе умрит Џек,посебно кога таа лекарката кажа за можност на лечење на вирусот со трансплантација на крв од роднина and stuff...ќе видиме...

I

Intex

Гостин
Јас сега ја гледам петтата сезона на А1. И сега не ми е јасно, дали во седмата сезона Тони Алмеида е позитивец или негативец?

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
Јас сега ја гледам петтата сезона на А1. И сега не ми е јасно, дали во седмата сезона Тони Алмеида е позитивец или негативец?
Прво беше негативец, па позитивец и сега пак негативец, само ќе видиме до кога :)

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Абе не барај да ти се објасни тоа.. подобро е да ти е нејасно се додека не ја изглеаш седмата сезона,а верувај ми предобра е :helou:

I

Intex

Гостин
Абе не барај да ти се објасни тоа.. подобро е да ти е нејасно се додека не ја изглеаш седмата сезона,а верувај ми предобра е :helou:
Фала на совет. Ајт ке ги симнам и ке ги изгледам.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Првин изгледај ја 5-тата сезона Докторе Кулен.А 7-ата е според мене дефинитивно најдобра досега.

Прво беше негативец, па позитивец и сега пак негативец, само ќе видиме до кога :)
Можда агентот Мос беше негативецот. :)

G

grande-juve

Гостин
А што ако... Џек умре? Ако сценаристите се решат на тој потег сигурно ќе го темпираат за во последната епизода. Ама не верувам Џек да умре, ако е така тогаш... Ќе нема осма сезона.:(
глумецот што го глуми џек, кифер, има потпишано договор со фокс до 9 сезона, значи веројатно е дека нема да умре

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Џек Бауер го заебал и Чак Норис.
Сите ќе умрат ама Џек не умира :vozbud::vozbud:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Џек Бауер го заебал и Чак Норис.
Сите ќе умрат ама Џек не умира :vozbud::vozbud:
Абе не се исмевајте со Џек Бауер :nenene:.. страшно добар лик е..
Кој не глеал,незнае...

P.S и Чак Норис беше добар на времето... кој ви е крив што сеа ги глеате филмовите со него.. :pos2:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.394
Поени од реакции
25.213
Ја изгледав 19ката. Многу интересна епизода, ама крајот како и во секоја епизода фатален.
Или Ким ќе се премисли и ќе се врати назад, иначе чаре немат... Тони е ѕвер, ама ми се чинит му се ближит крајот и него...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Најверојатно ќе заминит Тони на "вечните ловишта".:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom