Се напнав што го убија на крајот .... знаете којОуу мај факинг год кој пресврит и шокантно завршување на 18 епизода.:nesvest:
Прво беше негативец, па позитивец и сега пак негативец, само ќе видиме до когаЈас сега ја гледам петтата сезона на А1. И сега не ми е јасно, дали во седмата сезона Тони Алмеида е позитивец или негативец?
Абе не барај да ти се објасни тоа.. подобро е да ти е нејасно се додека не ја изглеаш седмата сезона,а верувај ми предобра е :helou:Јас сега ја гледам петтата сезона на А1. И сега не ми е јасно, дали во седмата сезона Тони Алмеида е позитивец или негативец?
Фала на совет. Ајт ке ги симнам и ке ги изгледам.Абе не барај да ти се објасни тоа.. подобро е да ти е нејасно се додека не ја изглеаш седмата сезона,а верувај ми предобра е :helou:
Можда агентот Мос беше негативецот.Прво беше негативец, па позитивец и сега пак негативец, само ќе видиме до кога
глумецот што го глуми џек, кифер, има потпишано договор со фокс до 9 сезона, значи веројатно е дека нема да умреА што ако... Џек умре? Ако сценаристите се решат на тој потег сигурно ќе го темпираат за во последната епизода. Ама не верувам Џек да умре, ако е така тогаш... Ќе нема осма сезона.
Џек Бауер го заебал и Чак Норис.А што ако... Џек умре? Ако сценаристите се решат на тој потег сигурно ќе го темпираат за во последната епизода. Ама не верувам Џек да умре, ако е така тогаш... Ќе нема осма сезона.
Абе не се исмевајте со Џек Бауер :nenene:.. страшно добар лик е..Џек Бауер го заебал и Чак Норис.
Сите ќе умрат ама Џек не умира