Ви се случила некоја натприродна работа?

Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
ja ednska nemozev da zaspiam...mi se stori deka pred mene ima duh..(aj da ne ve plasam)i koga stanav samo ja zapaliv strujata..i sto da vidam brat mi se zamotal so carsav...i mu vikam so praes be (ja se isplasi)i on mi vika-strav mi e!ja vikam abe isplasi me klap4o odi kaj mama i tato legni si....

Член од
26 ноември 2007
Мислења
30
Поени од реакции
0
Ја еднаш се усрав од страв кога видов дека завесата сама се мрда, се таласа, и чудно беше затоа што прозорот беше затворен и немаше никаква промаја, кога татко ми ми кажува тоа да ти било од радијаторот шти ја испуштал топлината :D
колку си забеган....може нешто вибрации ја мрдале завесата бива лиод да се уплашиш јас сум видел премногу големи мистерии па не сум се уплашил биди кул ништо шо се прикажува на филмовите не постои......:vozbud:

Член од
9 декември 2007
Мислења
8
Поени од реакции
2
E mozebi bila na nekomu ali so ako sme viknale policija i taka se usravme i sea use policja na kogo ke mu tekne .I od kaj krvta koga nema od kade da se vleze . A da se slucuvaat krs i ludi stvari da ete pak mi se sluci nesto koga bev kaj baba mi . Tamu komsivka i e takozvana vesterka i sea celo selo vreuva deka taa pravi magii a komsija mi se obesil vecerta pred da otidam i koga otidov baba mi , mi kazuva deka taa mu napravila magija . Licno ne poveruvav u toa ali mi rece deka ne izleguva denje samo noce izleguvala cela nedela posto komsija mi i rekol oci da ne i vidi e sea ovaa ulava sekoja noc koga izleguvala ostavale crveni i crni konci na negovata porta i koga go pronasle toj imal na rakata vrzani konci .Dali da veruvas ili ne koj da znae.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Пред 9 години.. чекавме Нова Година до братучедите - 1 година поголеми од мене ... бевме во собата слушавме музика.. и наеднаш завесата почна да се тресе и нешто чукаше по паркетот... јас почнав да бегам и плачев и врискав на цел глас.. кога по 5 минути разбрав дека братучедите го отвориле прозорецот..Ех глупа работа

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Пред 9 години.. чекавме Нова Година до братучедите - 1 година поголеми од мене ... бевме во собата слушавме музика.. и наеднаш завесата почна да се тресе и нешто чукаше по паркетот... јас почнав да бегам и плачев и врискав на цел глас.. кога по 5 минути разбрав дека братучедите го отвориле прозорецот..Ех глупа работа
ха ха тешко тебе :pos2:.
а може едно мало прашање ај завесата се тресела од ветрот ама што чукало по паркетот ? пак ветерот ??

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
ха ха тешко тебе :pos2:.
а може едно мало прашање ај завесата се тресела од ветрот ама што чукало по паркетот ? пак ветерот ??
Упс да бе..тоа го заборавив..абе.. ми пуштале од оние... ѓаволски топчиња :pos:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Од време на време ми се случува одредена ситуација во дадениот момент да имам чуство дека веќе ја имам претходно доживеано.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
Од време на време ми се случува одредена ситуација во дадениот момент да имам чуство дека веќе ја имам претходно доживеано.
тој момент ти го имаш доживеано пред помалце од 1 секунда,тоа е поради каснење на мозокот - ти таа информација веке ја имаш примено преку очите,но мозокот малце покасно одговорил на тоа...
ништо страшно

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Ангела, јас не тврдев дека за се има објаснување. И не прашав за брзината на светлината, туку за светлината како појава. Лудо е да се тврди дека за се има објаснување. Јас имам некоја теорија за светлината, но не објаснување. Сега, кога видов дека некој има објаснување за се, го прашувам него.
Не е убаво на прашање да се одговара со прашање.
Svetlinata kako pojava? :vozbud: Otvori 78 strana od fizika 3 godina reformirano gimnazisko obrazovanie:):)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
тој момент ти го имаш доживеано пред помалце од 1 секунда,тоа е поради каснење на мозокот - ти таа информација веке ја имаш примено преку очите,но мозокот малце покасно одговорил на тоа...
ништо страшно
Аман бе не сум бавен.:pos2:
Шега на страна,фала за објаснувањето.:wink:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Ај ке ви расказам и јас една случка што ми се случи пред едно 4-5 год.Беше јуни..По целиот замор на работа ваму таму дојде време за одмор иначе живеам во странство и после толку години решив да дојдам у Скопје а не бев од прилика 8год дури и луѓето ги заборавив таму нејсе и така јас целата весела шо идам дома,тргнав со моја кола и навигација и стигнав до моето маало беше негде 4 саатот наутро гледам жива душа нема а имаме таму еден дуќан у близина и го здогледав комшијата таму со скопско у рака баш убаво ми текнува.Кога го здогледав веднаш се сетив кој е и што е.Иначе мераклија за пиво ај да скратам застанав јас и викам:Здраво комшијаа..Како е? Добро е ми одговори.А кој беше ти?ме прашува сеа мене и јас му објаснувам ќерка на блабла.И он ааа убо убо.И си запалив јас колата и си дојдов домче,дома сите убаво топло ме пречекаа и им викам за комшијава дека у 4 си пие пивце.А овиее зачудено ме гледаат и ми викаат абе мило си се збунила комшијата ни е мртов веќе година дена.Јас се стаписав!!!После ме убедуваа дека мозе сум се збунила нее ги познавам луѓето добро ама не беше никакво збунување или сл.покасно побарав слики од тој чоекот што умрел и тоа беше тој -човекот што го видов.И така после ми требаше мн време додека да дојдам при себе и да заборавам на тоа ама сега е ок и одтогаш не видов веќе никаков мртовец. Не знам ни јас зошто ама такви работи се случуваат без објаснување :toe:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Јас секогаш спијам со радио. Не можам да заспијам ако Антена не ми свири. И често ми се мешаат песните во сонот.. некогаш ми е убаво, а многу ретко ми е мачно. Ехее.. колку пати ќе станам од спиење и се чудам од каде знам дека Торонто го победиле Милвоки. Сабајлето во 7 сум слушал вести :) :)
Istovo cesto mi se desava i mene ej !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom