Може да прашам што правеше таа вечер пред да си легнеш?FortunE напиша:Епа како тогаш вратата беше отворена кога станав? Баш ги прашав моите, тие ми рекоа дека никој не ја отворил... Сето тоа се случуваше во рок од 15 минути...Acid напиша:А објаснување за случката со Форчн - си имала кошмар.
:roll:
Секако дека може, но ќе ти одговорам колку што се сеќавам (бидејќи беше пред 5 години)... Гледав телевизија, но пред да прашаш, ќе ти кажам дека не гледав хорорAcid напиша:Може да прашам што правеше таа вечер пред да си легнеш?FortunE напиша:Епа како тогаш вратата беше отворена кога станав? Баш ги прашав моите, тие ми рекоа дека никој не ја отворил... Сето тоа се случуваше во рок од 15 минути...Acid напиша:А објаснување за случката со Форчн - си имала кошмар.
:roll:
тоа е кога околината влијае на сонот, ја кога спијам со пуштено радио често пати песната што иде на радио ја има и во сонот што го сонувамStenmarC напиша:Сабајлево пазете што ми се случува. Си сонувам јас некој сон, нешто ко у стилот сум бил некаде и дека, некој ми пратил порака и пазете во истиот момент откако ми помина тоа низ мисли, ме разбуди телефонот со музиката за пристигната порака :? :? :? :? :? :?
Јас секогаш спијам со радио. Не можам да заспијам ако Антена не ми свири. И често ми се мешаат песните во сонот.. некогаш ми е убаво, а многу ретко ми е мачно. Ехее.. колку пати ќе станам од спиење и се чудам од каде знам дека Торонто го победиле Милвоки. Сабајлето во 7 сум слушал вестиGizo напиша:тоа е кога околината влијае на сонот, ја кога спијам со пуштено радио често пати песната што иде на радио ја има и во сонот што го сонувамStenmarC напиша:Сабајлево пазете што ми се случува. Си сонувам јас некој сон, нешто ко у стилот сум бил некаде и дека, некој ми пратил порака и пазете во истиот момент откако ми помина тоа низ мисли, ме разбуди телефонот со музиката за пристигната порака :? :? :? :? :? :?
Фуфки а? Прпа? Ќе ви го викнам тој што доаѓа навечер како сенка ако не слушате :!:Ninja напиша:Јас сум скептик во врска со овие "чудни" случки - ги игнорирам ако не можам да им најдам логично објаснување ... ама неколку минути (дури успеав да ги насочам мислите на нешто доволно досадно за да ме успие) не ми беше воопшто пријатно :?