Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Recycler... Neznam dali ova prasanje e za ovde ne e ova virus nekoj ama pocna po celiot LocalDisk da mi se pojavuva vakov folder ,,Recycler,, na USB-e isto vo telefonot na memoriska sve polno Recycler... E sega vika deka ova aplikacija ne go cita kako folder ako nekoj znae ili imal vakvo ,,gubre,, :) neka pise

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Recycler... Neznam dali ova prasanje e za ovde ne e ova virus nekoj ama pocna po celiot LocalDisk da mi se pojavuva vakov folder ,,Recycler,, na USB-e isto vo telefonot na memoriska sve polno Recycler... E sega vika deka ova aplikacija ne go cita kako folder ako nekoj znae ili imal vakvo ,,gubre,, :) neka pise
Не е вирус. Тоа е папка која ја креира самиот Виндовс на секој Rewriteable диск(освен на флопи). Се креира кога и да избришеш нешто од било кој диск(во случај ако подоцна сакаш да ги вратиш). Лошо е што има тројанец кој може да ја искористи оваа папка. Скенирај ги компјутерот да видиш случајно да не се закачил некој тројанец, а потоа за да не ја гледаш оваа папка секаде одбери - Do not show hidden files and folders!

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
ми го снема notepad-от..........а страшно ми треба:nerv:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
десен клик на празно - new - text document ? Во што го отвара овој документ ?
за жал нема text document .....или пак ова ми се деси зашто ги ставив сите програмчиња од EASY....?!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
за жал нема text document .....или пак ова ми се деси зашто ги ставив сите програмчиња од EASY....?!
Види во c - windows дали има notepad.exe . Ако има напрај му шорткат кај што сакаш. Ако нема, не се замарај, симни си слично програмче. пример ова.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Види во c - windows дали има notepad.exe . Ако има напрај му шорткат кај што сакаш. Ако нема, не се замарај, симни си слично програмче. пример ова.
фалаа :) во windows го најдов ;)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Имам проблем со Nero 10 ... пред некое време пробав да изрежам цд со Data burning и ми јавуваше нешто дека не можам да снимам со Data и после неколку пати пробување ми пишуваше reinstall nero. Го избришав, исчистив регистри и денеска го инсталирав пак. Одам Data burning, одам burn --- burn successfull. Го извадив од двд-ром и пак го вратив и ми го дава како празно.
Ја знам што му е на Nero-то, расипано е, ама зашто? :smir:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
другарче да си пробаш ти со ashampoo? од ко го инсталирав него и неро баталив и све, многу поедноставнно ми е, помалце арџит од компјутеров ресурси

M

mar30

Гостин
go imam instalirano WMP 12 ama pluginot za firefox neznam zaso go nema instalirano

koj da go simnam windows media pluginot sto e za striming?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
go imam instalirano WMP 12 ama pluginot za firefox neznam zaso go nema instalirano

koj da go simnam windows media pluginot sto e za striming?
Има опција автоматски да го сними (или да ти даде линк), само кликни таму на тоа што се појавува дека фали некој додаток.
Иначе овде најдолу https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
јас ке прашам, малце прашањето не е на место ама ако не тука јавно се надевам некој преку пп ке ми одговори: ако го имаш ип-то од некој друг пс па дали ке е другар,непријател не е битно, е сега ме интересира дали некако може да ја заебаваш на жртвата некако-да и исклучуваш програми, да му го рестартираш пс-то а таа (жртвата) да не треба да инсталира никаква посебна програма која треба и јас да ја имам??
чекаммммммммммммм.............:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom