Steam.
wat
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.462
- Поени од реакции
- 624
- Локација
- главенград.мк
- Веб-сајт
- home.comcast.net
Не читав претходно, но ако имаш Win7, ондак само отвараш дивајс менаџер и десен клик>update driver>преку интернет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 34418 само за ова фализначи, да бришам драјвери за графичката, и наново да ги инсталирам. имам едно програмче driver genius се вика, преку него да барам?
![]()
Луге еден мој другар има проблем...
Го форматирал компјутерот и после звучниците не му работиле.. прво му било се Океј, ама сега не му работат.. копчето што е за пуштање на звучниците му се пушта, ама не му работат, ЗОШТО ?? и тоа доле што е да провери за звукот не бивало да му се отворе изгледа..
Ај некое чаре?
Ако има извичник и ти направи како на членот погоре што пишав!^ Ај влези во Device Menager (десен клик на Мој компјутер - пропертиес - (хардвер) - Device Manager). Види дали имаш извичник некаде и пиши ако има.
Значи тоа го направи, и пак нема глас.. Значи му реков да рестартире компјутерот, и ако не бива можда ги нема драјверите оти он симнувал некои..Тоа првото со извичникот е причината поради која немаш звук. Отвори го тоа, оди на Driver и на Update Driver!
Значи тоа го направи, и пак нема глас.. Значи му реков да рестартире компјутерот, и ако не бива можда ги нема драјверите оти он симнувал некои..... Ај ако имаш да ги дадеш ако ги најдеш ??
Поздрав
Zdravo. Imam eden problem so windows xp-to... Na windowsot imam kreirano 3 accounts. Edniot od niv e mojot odnosno Administrator account.. Problemot e toa sto koga ke se prikluci pc to, na welcome screenot go nema ovoj account. Moram da vlezam preku drug account da go isklucam welcome screenot i potoa mozam da vlezam vo Administrator akauntot samo preku prozorceto so user name i password.(koe s epojavuva namesto welcome screen, koga toj e isklucen). Otkako ke se najavam so pass i user name od control panel i user accounts mozam da go vidam toj account tamu (samo ako sum najaven na nego) a dokolku sum najaven preku nekoj od drugite accaunti ovoj akaunt ne se gleda ni vo control panel>user accounts.. Pa?? nekoj znae zosto vaka?? i kako da go sredam da mozam da go gledam i na welcome screen???Ednostavno akauntot postoi no ne se gleda na welcome skrinot.
Blagodaram odnapred.
Se izvinuvam za fontot... nemam instalirano mak font.
Delux, NVIDIA.Кажи што модел е звучната т.е. изгледа е интегрирана па кажи и модел на матичната.
Кажи што модел е звучната т.е. изгледа е интегрирана па кажи и модел на матичната.
Што правеше пред ова да ти се појави? Ако си инсталирал некоја програма, си бришал некоја програма, си чепкал по акаунтите, регистрите и нешто слично пробај со System Restore!
ee dajte pomos malku kako bese da napravam folder sto se zaklucuva so lozinka u notepad se pisese itno mi e..
Ма компјутеров ми е шекнат скроз . Ми кочи многу дури и ако користам само мозила и плер за музика пак кочи бавно отвара, се појавуваат прозорчињата како кога е нот респондинг итн хардот не ми е пренатрупан имам 20 гб слободен простор до што може да е ? Патем кога сме кај моилата нонстоп ми се гаси и јавува некој проблем, со флеш плеерот пробав да инсталирам нов ама без успех пак исто е:nesum:
Delux, NVIDIA.