За 1300 ден можеш да земеш delux 2.1 систем, 2 сателита и вуфер. еве ти пример во сет :Па беа рар, ги отпакувах и сега си се видео кое сакам си го оклучувам.
Инаку ми треба и еден СОВЕТ:
Лагам да зимам звучничи за компјутер, ама нејкам од тие маленките што се сакам нешто појако со бас, мислам знаете за какви говорам а некаде цена докај 1300 денари. Ке може ли да најдам такви звучници добри за тие пари, и ако знае некој нека каже како се викаат или слика нека даде.
Поздрав
1ва опција со Неро 2ра направи имејч фајл преку Пауер ИСО или Алкохол 120%Ке може некој од вас да ми каже како да направам бутабилно CD ? :smir:
Windows Movie Maker Или Sony Vegas 9Симнав концерт од нет, и сега на делови ми е секоја песна на еден дел (14дела). Преку што и како да ги спојам сите дела да ми излезе само еден фајл. Ако има некоја програма кажете ама и објаснете како право да ги спојам.
Фала.
како што кажа членот горе..можеш со Sony Vegas, Adobe Prmiere Pro, Adobe After Effects итнПа беа рар, ги отпакувах и сега си се видео кое сакам си го оклучувам.
Поздрав
За Windows ти треба ?Ке може некој од вас да ми каже како да направам бутабилно CD ? :smir:
Симни CCleaner и со него избриши ја цела историја се живо и дивоЗашто сега на Мозила коа сакам да пишам пост и да болдирам нешто,ги нема опциите до горе како што се за стил,фонт,боја на буквите и така...не можам и анимации да ставам во постот од овие од кајгана што се...до Мозилата може да е или...
Сега пишувам од Гоогле Хром и се у ред е,кај Мозилата нешто е фрката....
Иам тоа,вчера се бришев и пак истото...
Какви поточно фајлови ? ако е музика, филмови, програми тоа заборавиНели имаше една програма што ти враќа избришани фајлови. Ме интересираше дали може да врати фајлови од пред формат или само после формат избришани фајлови?
Избриши го Firefox со Your Unistaller (подобар од Revo 10 пати) и пак наново инсталирајИам тоа,вчера се бришев и пак истото...
Какви поточно фајлови ? ако е музика, филмови, програми тоа заборави
Избриши го Firefox со Your Unistaller (подобар од Revo 10 пати) и пак наново инсталирај
http://www.ursoftware.com/
Пробај со Lost&Found (мислам дека го има и на Hirens), враќа фајлови од пред 100 форматирања ... нормално ако не се презапишани одозгора со друг запис, во кој случај ќе го вратиш како парче од кое после можеш да копаш нешто (ако е текстуален документ врши работа).Еве сеа да го инсталирам Your Unistaller,ке пишам што сум направил...
џабе ништо од тоа напишаното не функционира... на гоогл се пребарав нема ништо посебно да не имал некој ваков проблем па да го решил и како го решил...
Да да нешто вакво сакав.За 1300 ден можеш да земеш delux 2.1 систем, 2 сателита и вуфер. еве ти пример во сет :
http://www.set.com.mk/setClient/productgroups.asp?group=Звучници&statusnalager=on&Звучници.subitem=2.1&Звучници.brand=Delux