Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
POMOS!!!Vaka sega. sakam da prasam ako znae nekoj kako da go izrezam prevodot na dvd to i pritoa da moze da se cita na bilo koj DVD player.
Imam razni konvertori za AVI to DVD.I znaes koga ke se konvertira se pravat dva folderi TS_AUDIO i TS_VIDEO.Imam simnato prevod za filmot no nezanm kako da go irzezam na dvd, i pritoa da go prikazuva vo menito na dvd to.

Najnapred Blagodaram.

ConvertXtoDVD

http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/

:smir:

Тоа што зимаат а никогаш не даваат мислам дека вака го прават
55092102.jpg

Имам проблем со режачот .. Ќе дојде до 25 проценти и ми вика Fail burning procet to 4x(5,54kbps.)...Помош..

Значи вака, си купив звучници и сега ми се куси жиците за приклучување ама ги наместив некако, сега да прашам дали е штетно бидејки бассот е блиску до кукиштето а од друга страна ми се звучниците значи кукиштето влегува измеѓу нив. Има ли нешто штетно да не се расипа нешто?

Имам проблем со режачот .. Ќе дојде до 25 проценти и ми вика Fail burning procet to 4x(5,54kbps.)...Помош..
Со која програма режаш? пробај со друга и види дали ке ти го прави истиот проблем:toe:

Значи вака, си купив звучници и сега ми се куси жиците за приклучување ама ги наместив некако, сега да прашам дали е штетно бидејки бассот е блиску до кукиштето а од друга страна ми се звучниците значи кукиштето влегува измеѓу нив. Има ли нешто штетно да не се расипа нешто?
не бе ништо нема да му е рокај:vozbud:

Тоа што зимаат а никогаш не даваат мислам дека вака го прават

не се тоа така прави, одиш во Оptions, Preferences, Bandwith, и кај
Global Upload Rate Limiting ставаш 1 kb/s

Ne e toa....
..prasanjeto bese isfrluvanjeto na poedinecen Peers a ne limitiranje na uploadot!

Kaj nekoi torenti ne smees da se prais kurnaz mora da imas i soliden upload inace nisto od rabotata!

Ај за мене помош:

Сакам да преинсталирам компјутер со Виста и да му ставам ХП ама коа да почне преинсталција ми дава ова(мислам дека се чита):

image0206.jpg

исклучи во BIOS SATA подршка и фурај

Епа симни си Windows XP со Sata драјвери има по торентите колку сакаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom