Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Ке може некој од вас да ми каже како да направам бутабилно CD ? :smir:

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Па беа рар, ги отпакувах и сега си се видео кое сакам си го оклучувам.

Инаку ми треба и еден СОВЕТ:
Лагам да зимам звучничи за компјутер, ама нејкам од тие маленките што се сакам нешто појако со бас, мислам знаете за какви говорам а некаде цена докај 1300 денари. Ке може ли да најдам такви звучници добри за тие пари, и ако знае некој нека каже како се викаат или слика нека даде.
Поздрав
За 1300 ден можеш да земеш delux 2.1 систем, 2 сателита и вуфер. еве ти пример во сет :

http://www.set.com.mk/setClient/productgroups.asp?group=Звучници&statusnalager=on&Звучници.subitem=2.1&Звучници.brand=Delux

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ке може некој од вас да ми каже како да направам бутабилно CD ? :smir:
1ва опција со Неро 2ра направи имејч фајл преку Пауер ИСО или Алкохол 120%:toe:

Симнав концерт од нет, и сега на делови ми е секоја песна на еден дел (14дела). Преку што и како да ги спојам сите дела да ми излезе само еден фајл. Ако има некоја програма кажете ама и објаснете како право да ги спојам.
Фала.
Windows Movie Maker Или Sony Vegas 9:toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Зашто сега на Мозила коа сакам да пишам пост и да болдирам нешто,ги нема опциите до горе како што се за стил,фонт,боја на буквите и така...не можам и анимации да ставам во постот од овие од кајгана што се...до Мозилата може да е или...
Сега пишувам од Гоогле Хром и се у ред е,кај Мозилата нешто е фрката....:toe:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Зашто сега на Мозила коа сакам да пишам пост и да болдирам нешто,ги нема опциите до горе како што се за стил,фонт,боја на буквите и така...не можам и анимации да ставам во постот од овие од кајгана што се...до Мозилата може да е или...
Сега пишувам од Гоогле Хром и се у ред е,кај Мозилата нешто е фрката....:toe:
Симни CCleaner и со него избриши ја цела историја се живо и диво

П

Паган-др

Гостин
Нели имаше една програма што ти враќа избришани фајлови. Ме интересираше дали може да врати фајлови од пред формат или само после формат избришани фајлови?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Нели имаше една програма што ти враќа избришани фајлови. Ме интересираше дали може да врати фајлови од пред формат или само после формат избришани фајлови?
Какви поточно фајлови ? ако е музика, филмови, програми тоа заборави

Иам тоа,вчера се бришев и пак истото...
Избриши го Firefox со Your Unistaller (подобар од Revo 10 пати) и пак наново инсталирај
http://www.ursoftware.com/

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Какви поточно фајлови ? ако е музика, филмови, програми тоа заборави

Избриши го Firefox со Your Unistaller (подобар од Revo 10 пати) и пак наново инсталирај
http://www.ursoftware.com/

Еве сеа да го инсталирам Your Unistaller,ке пишам што сум направил...

Дај линк од мозилата да симнам.....

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Еве сеа да го инсталирам Your Unistaller,ке пишам што сум направил...
Пробај со Lost&Found (мислам дека го има и на Hirens), враќа фајлови од пред 100 форматирања ... нормално ако не се презапишани одозгора со друг запис, во кој случај ќе го вратиш како парче од кое после можеш да копаш нешто (ако е текстуален документ врши работа).

И внимавај ... ако продолжиш со инсталирање и сурфање на тој компјутер на добар пат си да неможеш ништо да вратиш.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И пак исто е...нема ништо....ја избришав со тоа Your Unistaller,инсталирав нова Мозила и ништо...

ЕДИТ :Средив,фала многу...

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
За 1300 ден можеш да земеш delux 2.1 систем, 2 сателита и вуфер. еве ти пример во сет :

http://www.set.com.mk/setClient/productgroups.asp?group=Звучници&statusnalager=on&Звучници.subitem=2.1&Звучници.brand=Delux
Да да нешто вакво сакав.

Само едни ми говорат вакви ако сум земал да сум гледал како ги местам да не биди басот до мониторот, басот да биде поделу, басот да биде доле некаде. Дали е точно тоа ? Оти јас ако ги местам право до компјутерот т.е. мониторот. Штетно е тоа ?

Kajgana Shop

На врв Bottom