Помош, софтверски проблеми и совети

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
f8
Safe mode или Last known good configuration
Пробав и тоа .. само позадината се гледа .и за 2-3 секунди повторно лог офф си прави самото

Баш вака е проблемот како овде објаснето

Problem: The PC (which runs Windows XP with SP2) starts normally. The Windows splash screen appears correctly and then the login prompt correctly loads. You can then enter your user name and password like normal, but as soon as you try to login you are IMMEDIATELY logged back out again. The desktop doesn’t even load. It moves immediately back to the login window where you can then enter your user name and password again. No matter how many times you try to login you always experience this immediate logout. Even if you try to login to the computer in safe mode you still experience the same problem.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вирус... Или некоја програма можеби што си инсталирал сега скоро па ти прави проблеми...
Имаш ли други акаунти? Ако имаш влези во нив провери дали ќе успее, или тој Guest акаунт ако ти е активиран.
Ако не ти успее ова ЦД-то од XP и влези во System repair.

Инаку на нет најдов ова па можеш да провериш тука

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
имам проблем со усб-то што и да приклучам друго го чита коа ќе го ставам маусот не го чита вика USB DEVICE NOT RECOGNIZED а маусот коа ќе го ставам на друг пц нај нормално си функционира :nerv::nerv::nerv:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
П

Паган-др

Гостин
Која Неро верзија е најдобра? Го форматирав и Неро ми треба сега, незнам која верзија да ја симнам.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Која Неро верзија е најдобра? Го форматирав и Неро ми треба сега, незнам која верзија да ја симнам.
Нај добра ти е nero 6 малце MB е ама за режење CD и DVD е прва лига а ако имаш блуреј тогаш неро 9 ако ти е само за DVD филмови и музика тогаш 6 симни си ја не се мисли

П

Паган-др

Гостин
Нај добра ти е nero 6 малце MB е ама за режење CD и DVD е прва лига а ако имаш блуреј тогаш неро 9 ако ти е само за DVD филмови и музика тогаш 6 симни си ја не се мисли
На македонски? :icon_lol:
Не, нуб сум, кажи на јазик што можам да те разберам.
Иначе пред формат имав 6.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
ne znaev kaj da prasam pa prasuvam ovde
formatirav i instalirav win7 za se si instalirav drajveri no na camerata neke...
nekoj moze da mi pomogne probav so se ...
preeska gi insalirase driverite no kaj device menager pak bese deka ne go prepoznava...
care nekako da se natera da ja pusti cam oti mi treba.?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Имаш ли драјвери од камерата од Windows Vista ? или камерата е од 1942 година ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дарк дај линк да го симнам Неро 6-кава...:smir:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Вирус... Или некоја програма можеби што си инсталирал сега скоро па ти прави проблеми...
Имаш ли други акаунти? Ако имаш влези во нив провери дали ќе успее, или тој Guest акаунт ако ти е активиран.
Ако не ти успее ова ЦД-то од XP и влези во System repair.

Инаку на нет најдов ова па можеш да провериш тука
Хехе .. само што се уклучив сега на кајгана пак .. не успеваше ниту со цд-то со систем репеир .. па видов туторијал како да направам Бутабилно цд со Барт-Пе програмата ..симнав виндовс икс пе сервис пак 3 ..и со Барт бе го поправив регистрот и тоа инфицираното Userinit.exе:je:

Значи советот ти е ОДЛИЧЕН ..единствен начин да се логираш пак .. и линкот ти е многу корисен :helou: ... супер сега барем имам за некој нареден пат ..Барт-Пе цд .. кое е многу корисно за овој проблем ...
И да, фајлот бил заразен со Вирут вирусот :kesa:...ама сега го опоравив ..Браво Џанки ..ова може и на други да им се најде .. а не да речат прави преинсталација кога може и со алтернатива

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Инсталирав Неро 6.
Фала Дарк :smir:
Абе каков неро 6. Тој стар е, на виста и не работи. Или неро 9, кој е огромен, и не го користам, или бесплатниот Cd Burner XP кој работи и на виста, и е целосно бесплатен (не треебаат кракови), голем е колку неро 6 (дестина МБ) а поддржува се што има неро 6 + блу реј.

Kajgana Shop

На врв Bottom