Mnogu luge toa go pravat na nacin sto predxodno vo najmala raka se zasemetuvaat od alkohol pa posle se xrabri i prijduvaat.Spred mene toa e sosema pogresno.Koga si trezen razmisluvas podobro i da dobies korpa svesen si sto pravis.Vo alkoxoliziran sostojba mozes da kazis sekakva glupost i vo slucaj pak da dobies korpa utre denta koga ke se svestis ke se mislis...Lele sto sum i rekolDa ne se imam nesto izglupirano?Lele sega ako me zboruva po lugeto i sl?
Mene licno taa samodoverba mi se bilda so sekoj pogled na taa devojka kon mene.Neli togas se vrtat misli simpaticen sum i,ubav sum i i slicno.Togas mi raste samodoverbata.A dokolku primetam deka devojkata ne me poglednuva(sto avtomatski znaci a i ne mora da znaci deka ne me sisa),togas ne ni i prijduvam...
Плус сум срамежлива и никад не пристапувам прва,а и кога ми пристапуваат - обавезно мора да се уплеткам или нешто да зезнам.Во спротивно јас не би била јас.
mene samodoverbata mi e na mnogu nisko nivo, pa zatoa i mnogu ne praam obidi za vacjanje na zenska, pred da i priidam vo glava mi se vrtat sekakvi misli, sto ke bidi, so ke recam, dali ke sum interesen, dali ke i se dopadnam, pa zatoa i nikogas ne si ja dovrsuvam rabotata do kraj i se padja u voda. ne znam kako da go nadminam toa
ако мислиш дека некој ќе ти каже вака и вака си се заебал...
нема како поинаку освен да си речеш мечка страФ, мене уш појќе и да и ојш...
па шта буде нека буде...
посебно ако првпат ја гледаш и ако ти се свиѓат и сакаш да се запознајш немат ама баш ич ништо да изгубиш...
и кога ќе размилиш така подобро ќе ти е... :helou:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.