Kaко си ја билдате самодовербата пред пуштање?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Со алкохол, пошто следува понижување на се што сум и се што би можел да бидам поради жена.

Ако ја имаш нема никаква потреба за билдање на истата

Бараш недостатоци кај момата (така ми кажале:ROFLMAO:).

Со алкохол, пошто следува понижување на се што сум и се што би можел да бидам поради жена.
Ама негативно размислување имаш лично за себе.Со алкохол не се решава твојот проблем може моментално да го решиш,али брат после таа чашка ако немаш самодоверба,таа личност ќе се праша кај отиде тој шарматниот и смешниот дечко што јас го познавав.Точно е дека алкохолот ја зголемува самодовербата,со тоа што ја исклучува за малку твојата потсвест која ти вели хмм таа е премногу добра,таа сака вакви машки,таа мора да е зафатена итн.Знаеш за такви работи не треба да ти бере гајле,единствено треба да уживаш и да си cool со твоето понашање.Се кладам дека ако еден ден излезеш со мене во било кое место би го променил личниот опис за тебе и ќе се сакаш повеќе од колку што мислиш.

Се кладам дека ако еден ден излезеш со мене во било кое место би го променил личниот опис за тебе и ќе се сакаш повеќе од колку што мислиш.
Ќе го носиш на пластична хирургија или ќе му учукаш неколку у серија?

Оставете жените да зборуваат за вас.

Дрмнувам 2-3 коњака и тргам у акција :pos: Хахаха, не, искрено никад не сум имала проблем со самодоверба, така да не ми е потребно билдање.... се дешавало и да добијам по некоја корпа, ама на кој не му се десило? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom