Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ќе има ли собир на ајдуците утре? а да и фемили конечно пто одлучивте ќе идете ли ?

јас процитав дека ајдуците ке се збират пред стабо у 6 саато и се повикуват сите цленови а пишаше оти ке имало навиваци од скопје

ее абе ке има ли народ утре бе ,оти пола струмица од младината ке одат утре на мај ... дај бозе да има да им дадеме подршска

Дека прочита оти ќе има собир ? Има ли соопштение нешто низ градо или ? Оти јас веќе цела недела не сум ујдел у штабо.

Иначе како шо знам јас фемили биле најавани 3-4 автобуси.

ее абе ке има ли народ утре бе ,оти пола струмица од младината ке одат утре на мај ... дај бозе да има да им дадеме подршска
Јас идам заедно со 5-6 другара најмалку за другите незнам,се надевам дека ќе има народ и покрај тоа што во четврток е 1-ви мај..

a ke ima li prenos na mtv?
pa neli se igraat utre utakmicite sto vikate 1 maj

a ke ima li prenos na mtv?
pa neli se igraat utre utakmicite sto vikate 1 maj
Би требало да има пренос зошто е плеј оф.. утакмицата се игра денес (среда) а многу од луѓето одат еден ден порано на мај..сваќаш сега или тешко? :)

Би требало да има пренос зошто е плеј оф.. утакмицата се игра денес (среда) а многу од луѓето одат еден ден порано на мај..сваќаш сега или тешко? :)
svakam
a za da zafatat li mesto odat eden den porano:pos: :pos:

СТРУМИЦА 2005 - МЗТ ФОН УНИВЕРЗИТЕТ СКОПЈЕ (Струмица, сала “Парк“ - 19.00 часот).
Судии: Марјан Стојовски, Марјан Мицевски, Петар Денковски.
Делегат: Блаже Поповски.

ТВ пренос на МТВ во 19.00 од кавадарци

поздрав до сите фанови на КК СТРУМИЦА и мислете за финалето

ABE OD KAJ VI SE TIE INFORMACIII DEKA DOAGAME 3 4 AVTOBUSA UTRE SIGURNO IMA SAMO 1 AA MOZE I DVA KE SE VIDI SLABI SME SO PARI A MOMCI AKO GO SAKATE KLUBOT OD SRCE NEMA DA IDETE NA PRVI MAJ NEGO KE SEDITE DA JA GLEDATE SVOJATA STRUMICA

ABE OD KAJ VI SE TIE INFORMACIII DEKA DOAGAME 3 4 AVTOBUSA UTRE SIGURNO IMA SAMO 1 AA MOZE I DVA KE SE VIDI SLABI SME SO PARI A MOMCI AKO GO SAKATE KLUBOT OD SRCE NEMA DA IDETE NA PRVI MAJ NEGO KE SEDITE DA JA GLEDATE SVOJATA STRUMICA
Така е! Одиме утре на утакмица јако ќе биде :vozbud::vozbud:.

Дека прочита оти ќе има собир ? Има ли соопштение нешто низ градо или ? Оти јас веќе цела недела не сум ујдел у штабо.

vcera sedax u gim.. i pomina kukleto, on lepase .... i procitax ... :smir:

kakvi 3-4 avtobusi,so ti e be?????????

7-8 minimum ideme.....kje pukaaaaaaaaaa.......:vozbud::vozbud::vozbud:

Ај не драгаски глупости...,Метоно1
Марко колку точно доаѓате..?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom