- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.247
- Поени од реакции
- 57
ќе има ли собир на ајдуците утре? а да и фемили конечно пто одлучивте ќе идете ли ?
Јас идам заедно со 5-6 другара најмалку за другите незнам,се надевам дека ќе има народ и покрај тоа што во четврток е 1-ви мај..ее абе ке има ли народ утре бе ,оти пола струмица од младината ке одат утре на мај ... дај бозе да има да им дадеме подршска
Би требало да има пренос зошто е плеј оф.. утакмицата се игра денес (среда) а многу од луѓето одат еден ден порано на мај..сваќаш сега или тешко?a ke ima li prenos na mtv?
pa neli se igraat utre utakmicite sto vikate 1 maj
svakamБи требало да има пренос зошто е плеј оф.. утакмицата се игра денес (среда) а многу од луѓето одат еден ден порано на мај..сваќаш сега или тешко?![]()
Така е! Одиме утре на утакмица јако ќе бидеABE OD KAJ VI SE TIE INFORMACIII DEKA DOAGAME 3 4 AVTOBUSA UTRE SIGURNO IMA SAMO 1 AA MOZE I DVA KE SE VIDI SLABI SME SO PARI A MOMCI AKO GO SAKATE KLUBOT OD SRCE NEMA DA IDETE NA PRVI MAJ NEGO KE SEDITE DA JA GLEDATE SVOJATA STRUMICA
Дека прочита оти ќе има собир ? Има ли соопштение нешто низ градо или ? Оти јас веќе цела недела не сум ујдел у штабо.
Иначе како шо знам јас фемили биле најавани 3-4 автобуси.
kakvi 3-4 avtobusi,so ti e be?????????Дека прочита оти ќе има собир ? Има ли соопштение нешто низ градо или ? Оти јас веќе цела недела не сум ујдел у штабо.
Иначе како шо знам јас фемили биле најавани 3-4 автобуси.
10 - 11 автобуси нели идете?kakvi 3-4 avtobusi,so ti e be?????????
7-8 minimum ideme.....kje pukaaaaaaaaaa.......![]()