Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фотографија од просторот за комуникации(ходник)кај мене дома
![]()
Ваква неускладеност на материјали ретко се гледа.фотографија од просторот за комуникации(ходник)кај мене дома
![]()
Значи колку е мал светот, а?![]()
Bi trebalo da se odlucis ovde kako ke igras. Ili drvo ili metal. Mnogu mi se sfigja vo stanot tvoj kolku sto mozam da primetam deka sekade imas plocki, sto e mnogu dobro za higiena i e podobro (ama poskapo).фотографија од просторот за комуникации(ходник)кај мене дома
![]()
Mnogu me bendisvit toa kaj televizorot i stvarno dobro izgledat, samo bi ti preporacal da go smenis casovnikot i lusterot vo trpezarijata, drugoto ti e zakon se.Поради тоа што сликава се зезна нешто и не ја прикажува, а копчето измени ми помина, ја ставам во нов пост:S:S:S
![]()
Bi trebalo da se odlucis ovde kako ke igras. Ili drvo ili metal. Mnogu mi se sfigja vo stanot tvoj kolku sto mozam da primetam deka sekade imas plocki, sto e mnogu dobro za higiena i e podobro (ama poskapo).
Ne rekov deka ne odat zaedno, tuku deka mene licno ne mi se bendisvit. Mislam deka policno bi doslo da bese nekoja drvena interesno izrezbana ograda, ili pak, samo mestoto kaj sto e za gazenje da bese drveno, a drugoto metalno (valjda sum jasen).Кој рече дека дрво и метал не одат заедно? Само, тоа не важи за секое дрво и секој метал (или начин на обработка).
И WTF плочки на ѕид во ходник?
@ Мац: ако сакаш фрее типс, деновиве на МСН ќе ти кажам. 5 денари по минута![]()