Фотографии од вашиот дом - ентериери

Z

ZeroStyle

Гостин
Еми секси станче армин. Јас да се решам да ја подрасчистам собава ќе сликнам ќе стаам :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Aбе шо ке чистиш ја така ја шлапнав.:)И куќа е тоа :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Армин, ова во Дебар или во Скопје?:)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Значи колку е мал светот, а? :)
Мистичен, која е случајноста да имаме иста кујна ? Само мојата што е зелена плус некои мали измени. Ќе сликам од септември, кога ќе се вратам Скопје. :)

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
фотографија од просторот за комуникации(ходник)кај мене дома
Bi trebalo da se odlucis ovde kako ke igras. Ili drvo ili metal. Mnogu mi se sfigja vo stanot tvoj kolku sto mozam da primetam deka sekade imas plocki, sto e mnogu dobro za higiena i e podobro (ama poskapo).

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Поради тоа што сликава се зезна нешто и не ја прикажува, а копчето измени ми помина, ја ставам во нов пост:S:S:S

Mnogu me bendisvit toa kaj televizorot i stvarno dobro izgledat, samo bi ti preporacal da go smenis casovnikot i lusterot vo trpezarijata, drugoto ti e zakon se.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Време е и јас да ви покажам дел од мојот нов стан,доволно беше криење во тајност.
Иако сеуште не е готов (уште една спална и веце да се досредат,како и ситни детали низ сите соби),сепак за рекордно време од 4 месеци,успеавме да го добиеме ова што ќе го видите на сликите. :)

Значи,одиме по ред...

Ова е ходникот,со вградени лизгачки плакари и додатни полици,бидејќи имаше столб горе,оневозможувајќи да продолжат и понатаму лизгачките.
Долниот дел од нив,примарно беше т.н. месо боја,но од контрастот на плочките излезе розево дреч,па ја сменивме со уште едно огледало.

Детската соба,со многу многу розеви детали и цветови,како и ѕвездено небо. :)

1.Мојот гњаваторски плакар за филмови,кои успеаа да го утнат,па морав сам да ги разместувам полиците.
2.Исто така,комода специјално за системот направена по димензии,како и странични полици за сараундот од DVD-то.
3.Како и обидот да се разбие сивата плакарска монотонија со некои полици,вие проценете дали успеало...
4.Некои од деталите,to make me feel at home.

Поглед кон трпезаријата :)

Кујната,заедно со сите детали...

Шанкот и трпезаријата

Моите дијаманти :wub:

Дневната и полиците одстрана (фалат двоседот и фотелјата,исти како троседот,на тапацирање се)

Засега,освен големата спална,следново е најнесредениот дел,сеуште не е стигната комодата...Поради естетски причини,големите предни звучниците,беа сменети со малите на сликата.
Среќа се изборив вуферот да седи,тоа црно,црно моќно мое куќиште :)

За крај,поглед од балкон десно и лево (на втората слика,се гледа зградата на Земзела,мојот ново пронајден комшија :))

Непокажани делови
1.Шпајз (досадно и натрупано)
2.Малото и големото веце (тотално несредени,ќе направат апдејт за...хм,3 месеци)
3.Големата спална,сите работи се фрлени таму.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Bi trebalo da se odlucis ovde kako ke igras. Ili drvo ili metal. Mnogu mi se sfigja vo stanot tvoj kolku sto mozam da primetam deka sekade imas plocki, sto e mnogu dobro za higiena i e podobro (ama poskapo).
Кој рече дека дрво и метал не одат заедно? Само, тоа не важи за секое дрво и секој метал (или начин на обработка).
И WTF плочки на ѕид во ходник?

@ Мац: ако сакаш фрее типс, деновиве на МСН ќе ти кажам. 5 денари по минута :)

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Stanov ti e ZAKON, alal da vi e kolku ubavo go imate sredeno bravo. Nikako ne mozev niedna maana da najdam, a mnogu me bivat za takvi raboti. Kolku kvadrati e otprilika stanov??

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Кој рече дека дрво и метал не одат заедно? Само, тоа не важи за секое дрво и секој метал (или начин на обработка).
И WTF плочки на ѕид во ходник?

@ Мац: ако сакаш фрее типс, деновиве на МСН ќе ти кажам. 5 денари по минута :)
Ne rekov deka ne odat zaedno, tuku deka mene licno ne mi se bendisvit. Mislam deka policno bi doslo da bese nekoja drvena interesno izrezbana ograda, ili pak, samo mestoto kaj sto e za gazenje da bese drveno, a drugoto metalno (valjda sum jasen).
I za plockite ne sme se razbrale. Sakav da kazam deka ubavo e sto niz cel stan ima PODNI plocki (mislam deka italijanskiot stil bese takov). Sepak e prasanje na vkus. Pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom