Ashley
بين الحياة والموت
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 35
И многу е убава:helou:Eve ja masickata od mojata soba.Mnogu si ja sakam
И многу е убава:helou:Eve ja masickata od mojata soba.Mnogu si ja sakam
Ова е мојот (сеуште се реновира) стан. 40 квадрати е, до сега внатре е се ново, само ѕидовите се исти
Ова е дневната, со спуштени тавани сосем малце само по краевите каде што има скриено неонско светло што дава доста интересен ефект (за жал не е доловен на сликата, затоа што е сликано од мобилен, на слика е премногу јако, а реално е како млечна слаба светлина).
Овие светла нема да бидат финални. Ќе има и ѕидни, како и централно - лустер, посебно пригушливи со потенциометри.
Сакам да ставам светол ламинат, најсветлиот што го има, ама пак да го има изгледот на дрво, а не неприродна боја или обоен. Ако имате сугестии, слободно.
Овие се плочките во ВЦ:
Денес купив ВЦ Школка , наместена е и туш кабина, ама немам слики од нив уште.
Ова е поглед кон спалната, жолта боја:
Мистичен, имам едно прашање, дали твоите ѕидни светла се како овие на сликава подолу (извадена од каталог), ако се истите, и јас можда ќе ставам од нив, затоа што јас сакав да си играм со оваа варијанта на ѕидни ама се плашев да не се многу силни, зашто не се насочени (спот). Иначе лустерот (или е плафоњер??) ќе биде како овај четвртастиот со 4 светла.
Иначе внатре е се моја идеја, не е дизајнирано од архитект.
Изведвате спуштени тавани и ти ќутиш??! Ааааа, кај беше порано да ми кажиш пред да се зафркни мојот?!
Ам ак не и јас да стам слика од собата моја
Штета што касно почнаа кај нас со дигиталките, жалам, таа е единствена слика. Ја сликаше некој познаник на татко ми колку да ја имам, инаку е баеги стара. А куќата е на нашинец од Америка, овие австралијанциве се многу циции. Друга од тоа немам, а и ретко испаѓа прилика да сака некој тинторето, 1000 денари метар квадратен кошта (не правиме муабет да направи 20-30 метра квадратни)... Претежно мали делови како стубови ги изработуваат, и делуваат доста интересно и аристократски.Џиш, рафаело на спуштен таван?
За некој нашинец од Австралија е куќата или? Ајде, разувери ме со слика од конечниот изглед.
каде е ова место.познато ми е од некаде.Да не е во Општина Сопиште??
Ме бендиса каучот во дневната и шкавчето од детската соба:helou:Еве и јас да ставам од мојот дом. Не дека се нешто убави сликите или домот, чисто да видам мислење за уредувањето.:helou: