Скутерчиња: Се за и околу нив

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
А чек малку... оти ти не изваде 1800 еврони за да земеш Beneli? Туку си зема кинез :wink:... не велам дека исто ќе те вози, велам дека цифрата гореспомената е некако ем голема за Македонскиот стандард, ем превисока за Beneli.
Јас земав Keeway F-Act ... каде каде подобри се од кинеските правосмукалки :tapp: на ново се 1200 евра јас го земав зимоска поефтино :smir: а бенелито го глеав тој ми вика исто е скоро како кивеј и вика кивеј треба да го купи бенели

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
H

^HITMAN^

Гостин
Gilera Runer 2002 купена, 50cm3, освен гуми и акумулатор немам сменето ништо, на поминати 28,000 км. Закон скутер, не го продавам за ниедна цена. На времето ја купив т.е. ми ја купија 2300 евра.

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Gilera Runer 2002 купена, 50cm3, освен гуми и акумулатор немам сменето ништо, на поминати 28,000 км. Закон скутер, не го продавам за ниедна цена. На времето ја купив т.е. ми ја купија 2300 евра.
Слика може..? :)

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
Вредит. Повози го, испазари му се, уште едно 100 евра ќе слези :smir:
да,направи така и шибај..

Јас земав Keeway F-Act ... каде каде подобри се од кинеските правосмукалки :tapp: на ново се 1200 евра јас го земав зимоска поефтино :smir: а бенелито го глеав тој ми вика исто е скоро како кивеј и вика кивеј треба да го купи бенели
зашто такво мислење имаш за кивеј? да те качам на моето кивејче у памет ке ти остане,за 3 секунди дигам 40-45 и сите по куманово се крстат зашто у старт уште ме нема победено ни априлија,ни гилера,ни јамаха,ни хонда..
скапо не мора да значи квалитетно..
имам пројдено 18600км и иам сменето само ролни :smir:
да се надополнам само 800 евра се на ново..
еве ви слика
http://img219.imageshack.us/i/123456789r.jpg/
oд лево е моето..

С

Спенсер

Гостин

зашто такво мислење имаш за кивеј? да те качам на моето кивејче у памет ке ти остане,за 3 секунди дигам 40-45 и сите по куманово се крстат зашто у старт уште ме нема победено ни априлија,ни гилера,ни јамаха,ни хонда..
еве ви слика
oд лево е моето..
ама на старт... хјурикејнот колку ти иде?? 60???

можеби ти си ставил од оние ролни со кои што се добива на стартна ама се губи на крајна брзина...

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047

еве ви слика
oд лево е моето..
И јас имам ваков, веке 4 години. Тогаш го земав 900 евра.Се согласувам со тоа, многу е стартен. А и крајната брзина не е за занемарување. Кога беше понов одеше 70 без проблем, сега минус три-четири км/час.

ама на старт... хјурикејнот колку ти иде?? 60???

можеби ти си ставил од оние ролни со кои што се добива на стартна ама се губи на крајна брзина...

Зошто мислиш дека оди 60? Дали колку оди зависи од големината на моторот. Или така ве учеа? Колку што е поголем толку повеќе оди, не ги гледајте маските, гледајте ја машината.

С

Спенсер

Гостин
Зошто мислиш дека оди 60? Дали колку оди зависи од големината на моторот. Или така ве учеа? Колку што е поголем толку повеќе оди, не ги гледајте маските, гледајте ја машината.
не не,не мислев на големината... 50че е нели??? 60-65 е оптимална брзина за овие...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885

еве ви слика
oд лево е моето..
Друже јас немам лошо мислење за кивеј ... да имав немаше да купам нов F-act :smir: Супер ми е погоден кивејот уште немам ни граничници извадени. Кивеј ми се класа помеѓу кинеските правосмукалки (имав и таков) и помеѓу маркиве како априлија бла бла што се екстремно скапи :vozbud: Златна средина и во квалитет и во цена :helou:

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
кој ги бе произведува кивеј ите

Kajgana Shop

На врв Bottom