Ака КееWay да си знаеш:smir:Шо ќе кажете за скутеров?
Benelli Quattro Nove X (49 X)
1600е нов го видов...
Или вие предложете некој скутер до 1800е... :smir:
Скап е ... зашто не си земеш Keeway F-Act или Keeway Matrix ? 1100 со 1400 евра се нови 2009 модели, имаш и Kymco Super 8 тој е некаде околу 1800 може и повеќе ама квалитетен е ... или па некој SymШо ќе кажете за скутеров?
1600е нов го видов...
Колку години имаш?Шо ќе кажете за скутеров?
1600е нов го видов...
добар е имам возено вакво не е воопшто лошо има добар старт максималната му е задоволителна ама многу пари се тоа за 50каШо ќе кажете за скутеров?
1600е нов го видов...
Што има врска годините ? да земе појак мотор ? еве јас имам 23 ако е за тоа па несакам моментално повеќе од 50cc поради возачка и регистрација ...Колку години имаш?
Со 23 ќе дајш 2000 евра за зујало? Макар било и Италјанско...Што има врска годините ? да земе појак мотор ? еве јас имам 23 ако е за тоа па несакам моментално повеќе од 50cc поради возачка и регистрација ...
Имам 16години. Инаку во Велес се негде било 1550е, во кеш ако се платело 1450е или 1500е... :smir:Колку години имаш?
Како и да гледаш, уште 2 години си заглавен со скутер колку и да сакаш поголем мотор. Е сега прашањето е дали вреди да тупниш толку пари за скутер, особено ако помислам дека си почетник, имаш само желба за возење и 0 искуство. Подумај се малку и напрај си споредба, Кинез е кинез, ама Baoitan ќе те вози исто колку ова, со таа разлика што е двојно поевтин.Имам 16години. Инаку во Велес се негде било 1550е, во кеш ако се платело 1450е или 1500е... :smir:
Ејјј немој да ми кажеш дека исто ќе те вози и исто ќе те вози кинез со некоја марка па била keeway, benelli, sym, kymco ...Како и да гледаш, уште 2 години си заглавен со скутер колку и да сакаш поголем мотор. Е сега прашањето е дали вреди да тупниш толку пари за скутер, особено ако помислам дека си почетник, имаш само желба за возење и 0 искуство. Подумај се малку и напрај си споредба, Кинез е кинез, ама Baoitan ќе те вози исто колку ова, со таа разлика што е двојно поевтин.
Ако имаш буџет од 2000 евра за скутер, тогаш земај што ти душа сака, не прашувај многу многу за искуства, зошто ретки се тие што можат и сакаат да оддвојат толкава сума за скутер.
Не сум баш почетник. Возам две години скутер (btw Peugeout SpeedFight1) и супер беше... за мотор од далечната 99-та.Како и да гледаш, уште 2 години си заглавен со скутер колку и да сакаш поголем мотор. Е сега прашањето е дали вреди да тупниш толку пари за скутер, особено ако помислам дека си почетник, имаш само желба за возење и 0 искуство. Подумај се малку и напрај си споредба, Кинез е кинез, ама Baoitan ќе те вози исто колку ова, со таа разлика што е двојно поевтин.
Ако имаш буџет од 2000 евра за скутер, тогаш земај што ти душа сака, не прашувај многу многу за искуства, зошто ретки се тие што можат и сакаат да оддвојат толкава сума за скутер.
Нови во скопје се околу 2600 евра SR50r зборам, SR50 се поефтиниНе сум баш почетник. Возам две години скутер (btw Peugeout SpeedFight1) и супер беше... за мотор од далечната 99-та.
Инаку тешко да се најдвит новa Aprilia SR 50 2009година за 2000е, а?
Edit: Сега гледам на старо немат до 2000e, а камоли нова....
А чек малку... оти ти не изваде 1800 еврони за да земеш Beneli? Туку си зема кинез :wink:... не велам дека исто ќе те вози, велам дека цифрата гореспомената е некако ем голема за Македонскиот стандард, ем превисока за Beneli.Ејјј немој да ми кажеш дека исто ќе те вози и исто ќе те вози кинез со некоја марка па била keeway, benelli, sym, kymco ...