- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
pa razlikata e vo toa sto so motor na brzini mozes da staves vo goleme brzina i pod mala gas da vozes no toa ne moze i kaj vespite
SYM Jet Sport Xe vlatko a kakov motor imas
Ненормална работа....ништо друго нема да кажам. Може сум глуп ама мојана 150ка троши 2.7 али ја стаам 3 зашо го силувам премногу.Денес прашав 2 другари шо имаат Супер 9, викаат троши 3.5 , а иначе ако ве интересира Kymco B&W троши 5.2 , збира 10 литри.... а 2200 евра е... позз
Ненормална работа....ништо друго нема да кажам. Може сум глуп ама мојана 150ка троши 2.7 али ја стаам 3 зашо го силувам премногу.
more 5.7 da mu stavis ili 3.2 NAJLESNITE, drugarmi zema na GEneric XOR , LOM PRAI MOTOROT , иначе која боја ти е моторот, дај стај некои слики
ej vidi ako se stavat mnogu lesni ke vrti vo prazno i pak nema dobro da odi za toa za serisko kymco super 9 moze da se stavat 7-7.5g i ke imas i krajna i vlecenje a mojot e protokalovo so sivo sliki ke vidis na google ne znam kako se stavat na forumovmore 5.7 da mu stavis ili 3.2 NAJLESNITE, drugarmi zema na GEneric XOR , LOM PRAI MOTOROT , иначе која боја ти е моторот, дај стај некои слики