- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Возбудливо.
Едвај чекам утре.
Едвај чекам утре.
Толку не ви текна дека нема да ја откупат до крај?Вистина ли е дека Сител ги немаат 3 и 4 сезона?
пошо на страната нивна у програмата за недела ќе има лас Вегас.
Ако е вистина, не ми е јасно како може такви идиоти да се.
Коа ќе почнат нешо нека го завршат цело, нека идат до крај
(Ова важи само ако се деси тоа во горниот дел од постов)
Значи Идиоти си се и така.Толку не ви текна дека нема да ја откупат до крај?
Симнете си ги ебаго, пола од форумџиите ги гледавме коа идеа директните премиери во USA.
Ќе ја преведеш, ќе ја снимиш на цедиња и ќе му ја пушташ на ДВД/компјутер, мање битно. Решен проблем.Значи Идиоти си се и така.
Јас ја изглеав еднаш, у Јуни коа заврши.
Потоа ја изглеав уште еднаш дур се даваше Прва сезона кај нас. ме мрзеше да чекам и пак ја изглеав.
Работата е шо сакам со МКД превод да си ја глеам.
Сеа на татко ми коа ќе му кажам ќе се натажи. Епизода не пропушти чоекот:pos2::pos2::pos2::pos2:
Значи ќе има игра по серијата Бекство од Затвор па тоа е супер што али ваљда ќе биде малце поопширна за да биде поинтереснаИ официјално...
For everything else there's www.btjunkie.org :back:Ееееееееех бе племето немиено на Сител !!!
Па да му ебам племето најгледаната серија не ја откупуваш до крај,ташак ке имаш гледачи ти ебам телевизијата комуњарска.
Нема врска за мене тоа,ја имам симнато до 3 сезона,утре идам у нет кафе,пошо нетов тапа е
за симнување,ке ја досимнам,лепам превод и кој ги ебе Сител
Ама ај и Лас Вегас гледав порано,ке почнам пак
Не ми е јасн, шо убаво виде у филмот? Ај да беше некој интересен како Шехерезад, да, ама овој па. Чудна младина.многу си го сакам филмот ! ЗАКОН Е
Др. Кулен немој да ми кажеш дека ти ја немаш цела гледано барем еднашНе ми е јасн, шо убаво виде у филмот? Ај да беше некој интересен како Шехерезад, да, ама овој па. Чудна младина.