Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Толку од Бекство од Затвор до 2-ра сезона повеќе излеа не го откупиле ќе чекаат 10-ина години за да можат за без пари да ја земат :(

Изглеа и 3 ке ја прикажат,а после не,кој како се снајде,мада повекете сме снајдени со целата серија :)

Серијата е ненормална!!
Омилена серија ми е! И ке ми виде најверојатно.

има ли некој информации дали ке ја дадат и 3-тата сезона или да се спремам за даунлоадинг?

има ли некој информации дали ке ја дадат и 3-тата сезона или да се спремам за даунлоадинг?
Altair,вистинските фанови одамна ја имаат колекцијата во својата архива. Нема тука за шо да се размислува,ОДМА симнувај,ќе ти се најде за внуци да им дадеш за пример шо е вистинска серија! :smir:

Altair,вистинските фанови одамна ја имаат колекцијата во својата архива. Нема тука за шо да се размислува,ОДМА симнувај,ќе ти се најде за внуци да им дадеш за пример шо е вистинска серија! :smir:

Точно брат точно, као шо мој другар ми ги дае за ја да видам шо е серија...

дајте бе торент за симињање кој ќе ги чека Сител!

Торент,ама ке ти цркне нетот,околу 36 гига е цела серија :)

Му пратив на Инкогнито линкови,100 мегабајти епизода,МКВ формат,ако сакаш линкови пиши,јас ги симнувам од тие линкови епизодите и до сега се немам пожалено на квалитетот на снимката.
За превод некоја страна поназад има поставено walker girl (голема благодарност до неа) симни ги и фурај :)

Торент,ама ке ти цркне нетот,околу 36 гига е цела серија :)

Му пратив на Инкогнито линкови,100 мегабајти епизода,МКВ формат,ако сакаш линкови пиши,јас ги симнувам од тие линкови епизодите и до сега се немам пожалено на квалитетот на снимката.
За превод некоја страна поназад има поставено walker girl (голема благодарност до неа) симни ги и фурај :)
Ја никаде не видов превод бе луѓе дајте ако имате на македонски за цела четврта сезона оти јас со србски превод имам ако има некој нека постави тука :)

Јас и официјално и по Трет пат ја изгелав сеа.
Ме интересира која е песната која се врти на крајот од последната епизода на ПБ?
Ваљда знаете за која мислам.

И 10 пати да ја изгледам серијата нема да ми биде досадно...

И 10 пати да ја изгледам серијата нема да ми биде досадно...
потпис.

Јас ја изгледав во рок од 1 недела цела серија, сега чат пат пак си ја пуштам коа ми е досадно.. Вреди да се гледа и тоа многу, омилена ми е..

Сеа само да дојде 1ви и последните 2 сезони и гледање на раат без реклами.:baeh::baeh::baeh:

Некој може да ми пуште по ПП торент за сите сезони од серијава, но со македонски превод? :toe:

Некој може да ми пуште по ПП торент за сите сезони од серијава, но со македонски превод? :toe:

Како прво, не смееш да бараш торенти од било која серија на форумов. :)

Како второ, нема врска од кој торент ќе ги симнеш епизодите, преводот може да се додаде накнадно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom