Ех,и за колку финти ке симниш капа...:smir::smir:WOW! За финтата со водата симнувам капа ))
Ех,и за колку финти ке симниш капа...:smir::smir:WOW! За финтата со водата симнувам капа ))
Чекај која финта беше таа, не ми текнува?WOW! За финтата со водата симнувам капа ))
Мене ми текнува на онаа во третата сезона, кога ќе стави нешто во цефките, и ќе почне да тече вода. Или во првата сезона цефката кога ќе ја наполни со вода за да можат да стигнат до горе. На друго нешто со вода не ми текнува.Чекај која финта беше таа, не ми текнува?
нема збор за тоаWOW! За финтата со водата симнувам капа ))
22 епизодиbtw Знае некој колку епизоди има првата сезона?
Овие 23 и 24 се филм со име Фајнл Брејк. Кога ќе ги симнуваш можеш да ги најдеш некаде како филм, а некаде како две одделни епизоди.4 та сезона има 22 епизоди така?
...а што се овие другиве? хмм
23. The Old Ball And Chain
24. Free
Ти пишав дека 23-та и 24-та епизода се Фајнл Бреак (The Final Break).:smir:Океј фала... а тие другите што се?
01. Behind the Walls
02. The Road To Freedom
03. The Final Break
кај што спуштам преводи гледам ги има најдоле оделно...
http://www.prijevodi-online.org/index.php?izbor=epizode&id=42&s=sve
Ај ако можиш линк по ПП за „Behind the walls“ и „The Road to Freedom“.Ти пишав дека 23-та и 24-та епизода се Фајнл Бреак (The Final Break).:smir:
„Behind the walls„ и „The Road to Freedom„ се зад сцената, односно документарец за тоа како се снимал серијалот.
Ги нема ли на торент? Ако има така нека ми ги прати некојЗа 10 минути на ПП. Сакаш ефтини линкови (100 МБ епизода) или од тие по 350?
Не се бачкам многу со торенти. Ќе ти пратам за некоја минутка rapidshare линкови.Ги нема ли на торент? Ако има така нека ми ги прати некој