Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
si pocnav od 1 sezona da gi gledam, sum zaboravil dosta raboti...zverski mi e

Денес стигнав до 20-тата епизода од четвртата сезона и приметив една филмска грешка.Браќата кога беа во хотелот нели избегаа преоблечени како специјалци а во наредната сцена пак беа облечени во истите костими. Кога бегаш ги оставаш алиштата таму а сигурно пак нема да се вратиш на местото на злосторството :kesa: за да си ги земеш? :raz:

Значи сега ја догледав цела серија и малку сум разочаран. Со толку заплети и заплети во 4 сезона , завршува наеднаш. WTF?
И веке 4 сезона многу тупеја на крајот ... бркање, возење, брање. Кај овај е , кај онај е... :tapp:Не велам дека е грда последната сезона ама во споредба со првите три беше лејм. Првите три сезони беа тотален хит.
Во глобала серијата рулз ... најдобра до сега што имам гледано. :) :smir:

Јас ја изгледав првата сезона така да со нетрпение ја чекам втората. Глумците се многу добро погодени!

jas sum do 3ta sezona 5ta epizoda:D zakon e zasega ama slusam deka 4ta sezona bila sranje :S

Јас ја изгледав првата сезона така да со нетрпение ја чекам втората. Глумците се многу добро погодени!
Далеку сте вие двајца. Уште долго време ке сте пред монитор.
тапа завршеток :jaj:
Завршетокот е еден од најуметничките досега, еден од најдобрите краеви кои може да ги има една серија.

ццц го умреа него баш :nesum:
Многу добра серија беше , штета што ја изгледав цела сега незнам на што да се префрлам , 3rd rock from the sun ќе ја гледам на youtube иако мн епизоди имам гледано на времето на телма , или пак ќе се вратам на класиците на Twilight zone
За Prison Break само ќе кажам дека вреди да се гледа у секој случај , а како најдобра мене ми се виде првата сезона -генијално напревена дефинитивно ! :smir:

Конечно ги изгледав последните три епизоди. Крајот ме потресе толку многу што цели 30 минути се тресев од возбуда. Многу ми е жал што Скофилд умре, ама мислам дека ова беше всушност и најдобриот начин за да ја завршат серијава.

А за сите тие што зборат дека завршетокот бил тапа, или не следеле внимателно, или...па нема друга опција! :nesvest:

Како и да е, PB си заврши како што и започна - ГЕНИЈАЛНО. Ќе ми фали серијава многу иднава сезона...:nesum:

Само што завршив со гледање на последната епизода.
Брилијантно направено. Многу ме растажи што Мајкл умре, но тоа е.
Ќе ми треба време да се соземам :(

mi ostanaa ushte 7 epizodi za gledajne od 4ta sezona. Ај ако можи некој да ми кажи од каде да симнам превод за 17 18 19 20 21 22 23 и финал бреак епизодите !?!?!

Однапред Благодарам и побрзо ако можи :)

Benzema is on fire! :vozbud:

Само што завршив со гледање на последната епизода.
Брилијантно направено. Многу ме растажи што Мајкл умре, но тоа е.
Ќе ми треба време да се соземам :(

ај брачко превод дај кажи од кај да симнам гледам си го изгледал сигурно не го гледаше без превод... :)

mi ostanaa ushte 7 epizodi za gledajne od 4ta sezona. Ај ако можи некој да ми кажи од каде да симнам превод за 17 18 19 20 21 22 23 и финал бреак епизодите !?!?!

Преводите на македонски ги правев јас, ама застанав до 16 епизода и натака нема, кога ќе имам некогаш време и нерви можеби ќе ги завршам.
Српски превод ако сакаш може да најдеш на podnapisi.net, мислам дека има и на српска кирилица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom