Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2:На IMDB сеуште пишува дека ќе има уште две епизоди за крај кои излегуваат на 21 јули.
Инаку го гледав само крајот од Final Break и на некој начин никаде не покажуваат како Мајкл умира, хммм... и Калерман не го покажаа како умира и на крај се појави... стварно е многу сомнително, хмммммм...![]()

Ај малце рифреш... Келерман наводно беше убиен од оперативци на "компанијата" во комбе, за после да се вратит како спасител на крајот од серијава. "Took you long enough"- ring any bells??
ако може некој торент за Final Break .. ?
. Кој воопшто мислеше дека Келерман е жив, после то шо и сврти грб на 'компанијата', а во II сезона таа беше алфа ромео и омега. 

Зар ти мислеше дека не е мртов?
aj провери убаво...и слушај му ги зборовите! зар ти мислеше дека е мртов?
Ајде едно 'глупо' прашање: Од кај знаевте дека Келерман не е мртов??

Тоа и се случи, ама се дозна во последната епизода од 4 сезона а до тогаш не знам шо ги наведе на луѓево да знаат дека Келерман е жив.Па можеби тие маскираните што пукаа во комбето во кое беше Келерман не го убиле него туку полицајците што го превезуваа...Можеби тие се биле некои негови познаници...Не знам и јас точно што да кажам поминаа неколку месеци откако ја гледав втората сезона така да....![]()

) знаеше дека Калерман е жив... Сега знам дека серијата не ја имам гледано милион пати како тебе, секоја епизода сум ја гледал по еднаш... ама како и секој што гледал Prison Break не очекував дека Калерман е жив иако не покажаа како умира... Истото се случува сега и со Мајкл, сите детали покажуваат дека е мртов, но ние сеуште не сме го виделе неговото мртво тело