Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Togas ke treba da barame nekoja alternativna serija ili gledajki gi glumcite vo drugite filmovi i serii ke ni idat sekavanja na edno vreme koga cekavme da izleze nova epizoda i vednas da ja simneme preku torrentot.Ne sum siguren ama mislam deka eden od glumcite glumese i vo BLADE,ispravi me ako gresam?
Не грешиш. Линколн глуми во третиот дел на Блејд. Сега го ставам филмот да се слегне да видам како изглумил типецот во Блејд.

Не грешиш. Линколн глуми во третиот дел на Блејд. Сега го ставам филмот да се слегне да видам како изглумил типецот во Блејд.

Od site glumci samo William Fichtner go imam gledano vo eden postar film,glumi policiski inspektor,so edno kuce vo racete i se odnesuva pederski a ima i farbana kosa,ke moze li da ti tekne koj bese filmot?

Od site glumci samo William Fichtner go imam gledano vo eden postar film,glumi policiski inspektor,so edno kuce vo racete i se odnesuva pederski a ima i farbana kosa,ke moze li da ti tekne koj bese filmot?
Филмот се вика What's the Worst That Could Happen? Го немам гледано, но знам за кој станува збор.

Имате imdb.com и за секој актер има посебно у кои филмови е бил, така да и да не се сеќавате, ако го имате гледано филмот ќе ви текне (демек) сте го виделе и актерот. :)

Имате imdb.com и за секој актер има посебно у кои филмови е бил, така да и да не се сеќавате, ако го имате гледано филмот ќе ви текне (демек) сте го виделе и актерот. :)

Ke te jade zegata :smir:,kako imdb.com.Vljubenik sum vo filmovi pa zatoa gi znam glumcite,vo momentot pravam svoja kolekcija od filmovi koi bile vo prodolzenija,ovde e se razbira i PRISON BREAK.

Штотуку ја завршив третата сезона... Кај бе ќе го закопаа човекот ц,ц,ц... Ок више не кажувам може да ме утепа Гречен for leaking informatons... Сега 4ката е на дневен ред па ќе видиме... Осеќам малиот ќе напраи тешка беља.

Денеска ли чекаме нова епизода?

Ах да де, дури утре. Интересно ќе е саа, немам читано ништо ама претчуствувам:vozbud:

Nekade vo Sreda navecer ili Cetvrtok sabajle ke ja ima na torrentite,vo Petok najkasno ke go ima prevodot i ondak to.

Нееее друже грешка си.Епизодата ке ја има на интернет уште Вторник рано сабајле околу 6 или 7 а преводот е истата вечер таму околу полноќ.Ова ти го кажувам од искуство а и другите форумџии болни по серијата како мене ке ти го потврдат истото :)

Нееее друже грешка си.Епизодата ке ја има на интернет уште Вторник рано сабајле околу 6 или 7 а преводот е истата вечер таму околу полноќ.Ова ти го кажувам од искуство а и другите форумџии болни по серијата како мене ке ти го потврдат истото :)

Дап.

Postot bese za tie sto malce kasnata a tie sto se zapaleni po PRISON BREAK vednas ke go najdat torrentot,ako treba ke iskopaat tunel i do centarot na zemjata.Psiholozite mora da go istrazuvaat fenomenot PRISON BREAK,se pokaza kako mnogu zarazen i gi hipnotizira forumdziite na Kajgana...

Ke ja ima vo 3 po polnok :smir:

Здравје нек станам сабајле, со појадокот и ќе се симне епизодата, па на раат да ја гледам после тоа, а не сум до толку луд да станувам во 3 сабајле и да ја симнам, ко знам оти ќе неможам да ја гледам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom