Prison Break

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Не видовме дали го отепаа.. Само влегоа тие во комбито, не дадоа никакво пукање ово оно. Мислам дека така беше.
Дадоја пукање само не кажааа во кој :)
Сепак мислам дека не е скинат и спрема нешто генералот :wink:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Во која епизода го свиткаја келерман? последната од 2ра сезона? Малку да се потсетам како одеше (кој имал интерес да остани жив, а кој не) мора малку да си ги освежам батериите.
Сериозно ако се вратат тој и Сара ќе потсеќа на шпанска серија ама ако изват добр а причина можи да испадни јако.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Во која епизода го свиткаја келерман? последната од 2ра сезона? Малку да се потсетам како одеше (кој имал интерес да остани жив, а кој не) мора малку да си ги освежам батериите.
Сериозно ако се вратат тој и Сара ќе потсеќа на шпанска серија ама ако изват добр а причина можи да испадни јако.
Дап во последната епизода од втората сезона.Само покажаа како група маскирани луѓе го отвораат комбето и пукаат ...е сега не кажаа дали во џандарот или во Келерман.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Дап во последната епизода од втората сезона.Само покажаа како група маскирани луѓе го отвораат комбето и пукаат ...е сега не кажаа дали во џандарот или во Келерман.
Па нема многу варијанти ако се појави пак Келерман во серијата значи го свиткале џандарот ако не се појави значи Келерман го јадел :)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Vo poslednata epizoda od prvata sezona go "ubija".

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Fala so mi potvrdite da ne baram niz epizodi :)

Inaku muabetot mi bese da go vidam svedocenjeto i situacijata na koj mu odgovara i sl. ;)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.051
Поени од реакции
51.394
Бедови браќа бедови и кризи до новите епизоди пичка им матрна лелеее

од крајов на 3 та не ми е јасно...
Зашто Скофилд трна да ја убива Гречен кога релно не му таков табиетот..??
а јасно ми е
Сара ке се врати ке се искашка све на крај ЕЛЏеј ке каже ''слушнав не видов очите ми беа врзани лелееее жива си''
Скофилд ке мора да се врати по Сукре нема шанси да го остави таму да лежи ради него
.Сукре е MVP на 3та сезона кога легна у дупкатаи кога се прекрсти да ви кажам право јези ме пријде алал да му е.

п.с
ТиБег ја ќари ли на Лечеро дрољата тогаш кога му дојде на визита со парите??
:bil:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Бедови браќа бедови и кризи до новите епизоди пичка им матрна лелеее

од крајов на 3 та не ми е јасно...
Зашто Скофилд трна да ја убива Гречен кога релно не му таков табиетот..??
а јасно ми е
Сара ке се врати ке се искашка све на крај ЕЛЏеј ке каже ''слушнав не видов очите ми беа врзани лелееее жива си''
Скофилд ке мора да се врати по Сукре нема шанси да го остави таму да лежи ради него
.Сукре е MVP на 3та сезона кога легна у дупкатаи кога се прекрсти да ви кажам право јези ме пријде алал да му е.

п.с
ТиБег ја ќари ли на Лечеро дрољата тогаш кога му дојде на визита со парите??
:bil:
Mrtva e taa.. zaboravi deka nejzinata glava bese poklon za Linc. A i ne veruvam deka ke se vrati bidejki taa samata sakala da si otide od serijata.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.051
Поени од реакции
51.394
Mrtva e taa.. zaboravi deka nejzinata glava bese poklon za Linc. A i ne veruvam deka ke se vrati bidejki taa samata sakala da si otide od serijata.

јок јок јок......види вака значи не е ова ''Љубов у осфајд'' брат има побарувачка за неа сите сакаме да се врати јас највеќе од се сакам да видам Скофилд да искулира да ебне нешто доста беше бегање и планирање,ако сакаат ке речат дека главата била вештачка или нешто Линк не ја пипна и така одма кидна.....сакам да кажам ако сакаат ке ја вратат одма тие сценарискти си ебале мамата бе може да направат милион други фрки што ке го направат нејзиното враќање небито и неприметно а со Келерман враќање тоа ке премине во претризам....
Него и уште нешто ме мачи..Шо му е курот на оној Махоун сега со душманите што се фати што ке прави сега???

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
јок јок јок......види вака значи не е ова ''Љубов у осфајд'' брат има побарувачка за неа сите сакаме да се врати јас највеќе од се сакам да видам Скофилд да искулира да ебне нешто доста беше бегање и планирање,ако сакаат ке речат дека главата била вештачка или нешто Линк не ја пипна и така одма кидна.....сакам да кажам ако сакаат ке ја вратат одма тие сценарискти си ебале мамата бе може да направат милион други фрки што ке го направат нејзиното враќање небито и неприметно а со Келерман враќање тоа ке премине во претризам....
Него и уште нешто ме мачи..Шо му е курот на оној Махоун сега со душманите што се фати што ке прави сега???
Mahon cela sezona gravitira okolu vistler. Nisto cudno i toj da e del od scenarioto za da se pikni skofild vo sona. (jas mislam deka seuste e poslusen igrac na kompanijata)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Па не видовме дека го отепаа, како и многу работи кои не ги видовме а ги претпоставивме, за на крај да излезе сосема друго.
Сакам во четвртата сезона да не исчезне срцето на серијата-Љубовта на Мајкл и Сара, иако заплетите и конфликтите се одвиваат во друга насока, уште од моментот кога Мајкл ја спаси Сара во Бунтот во Фокс Ривер, знаев дека нивната љубов ќе биде двигателна точка, како само им се совпаѓаа погледите, ете зашто Вент не може да биде геј, едноставно е неизводливо да го замислите со машко!

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Е тоа се сака!!!:pipi:
Сепак, можеа да смислат поубав начин да ја убијат миленичката на сите зависници од Призон Брејк, и токму ради тоа мислам дека ќе ја вратат со некоја издржана приказна.

Махоун дефинитивно уште е со компанијата, знаев уште кога почна да се дружи со тој смрдлото Вистлер, иначе иако порано мислев дека Теодоро ке ми биде најодвратен лик, човекот знае како и што да прави, мило ми е шо малце му поминаа манијакалните потреби во трета сезона, има значајни реплики.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Хмм за Махоун не знам баш дека е верен на Компанијата...

ќе видиме ... ќе видиме :wink:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Cekajte more luge,ne tuku me plasete....:)
13 epizoda posledna bese od 3 sezona?????
Ako e taka sea ce ima 4 sezona????
I ako ima od koga ce pocni....
A inace mene T-Beg mi e istovremeno i omilen i najomrazen lik vo serijava....Krfcata da mu E**am se samo nego mu se mesta kartite,toj da zaebi rabota nesto:):)

Kajgana Shop

На врв Bottom