Prison Break

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Аман не е фер овака да завршува епизодата ме вратија во времето кога ја гледав 1 сезона кога бегаа.Кој ке чека недела дена а не дај боже ако пак им текне да ја одложат на подолго ке ги тужам :)
Според распоредот следните две треба навреме да излезат. А за прекинвање на епизода ептен имаат смисла кога да ја сечат. (сцената е исто остаена како претпоследната епизода од 1 сезона)

Уште една одлична епизода од Prison Break. Повторно се вжештува работата. Се надевам дека ќе им успее бегството и тоа ќе го видиме во наредната епизода.

T-Bag: She's a little wet, but she's ready (се мисли на тунелот). Makes me think of the first thing I do when we gon get out.
ц ц ц ц, манијачиште :pos2:
Типот ми е најјакиот лик во филмот. Секоја реченица тон злато му вреди.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Уште една одлична епизода од Prison Break. Повторно се вжештува работата. Се надевам дека ќе им успее бегството и тоа ќе го видиме во наредната епизода.

T-Bag: She's a little wet, but she's ready (се мисли на тунелот). Makes me think of the first thing I do when we gon get out.
ц ц ц ц, манијачиште :pos2:

Ич да не се секираш, Мајкл сигурно има некој 'backup' план ако нешто тргне наопаку. :) :helou:

Следната епизода излегува за веќе 6 дена :vozbud:

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Конечно стаса и 12 епизода. Убедливо најубавата епизода од 3 сезона.
Ај да не кажувам што е како е, гледајте ја па после ке правиме муабет! :)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Пазите сега муабетов:
Mahone : What's you plan?
Michael : This is the plan! :pos2:

Шо ли уште ќе му текне на Мајкл, закон е човеков!
Шо ви реков дека имат 'backup' план!

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Малку каснам сега ја симнувам 11 и 12 па ќе коментирам.

:zlo:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Доста беше со прологот сега на вистинса акција преминаја. точно најјака епизода беше.

п.с. Да знаев дека вака се дружите овде немаше да бегам :) - Гес Ху

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Најјакиот лик во серијата.

Го тепаат а тој ги дупчи ... Онај 300 сони не го поправат.

п.с. Дали има негде да се доунлоадира сценарио од призн брејк. Мислам средено кој шо збора ... (во преводите не е напишано кој збора :( ). Морам да му ги прелистам уште еднаш сите бисери.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Како што тргна работава Сукре ќе заглави во Сона. Ако се случи тоа можно е Мајкл повторно да се врати за да го вади и него. Затоа што ако се сеќавате тој мора да му помогне на некој што предходно му помогнал него, а Сукре тоа го направи многу пати во третава сезона.
Ова е мое мислење.
Станува се поинтересно.

**SPOILERS**

слики од 3x13 "The Art of Deal"

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Е ако се врати пак во затвор дефинитивно веќе у сеф ќе го стават :pos:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Lelelele 12 epizoda ja sledev kako nikoja druga do sega. Celo vreme ripav od krevetot, mi se kaci adrenalinot u pm.:) Najjaka epizoda od site 3 sezoni do sega! Kako gi zezna Majkl ovie 3 zakon! Samo zal mi e za Sucre... kojznae so ke bide so nego. I me interesira dali ke go fatat na Luis (MacGrady).
Edvaj, edvaj ja cekam slednata ep.
Pozdrav do site Prison Break fanovi koi ja gledaat serijata.

EDIT: OMFG! Sega procitav deka 13 epizoda ke bide SEASON FINALE! WTF! I ke se vrati duri esenta! Lele..
http://www.prisonbreakbuff.com/

StiX

Why so serious?
Член од
13 февруари 2008
Мислења
100
Поени од реакции
19
Само 13 ќе има засега поради проклетиот штрајк на сценаристиве што беше. 13 биле снимени ама има некои изјави дека ако почнат да снимаат во поскоро време може ќе продолжи за 2,3 месеца , што е пак многу али боље тоа него година дена чекање.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Единствено не ми е јасно како човек како Мајкл заборави на ветувањето што му го даде на Charles Westmoreland (стариот што умре при првото бегство) дека ќе ја посети ќерка му која имаше уште една недела пред да умре бидејќи имаше тешка болест.

П.С Сара ја убија порано зошто неќела да учествува повеќе заради бременоста,инаку продуцентот јасно истакнал дека Сара требало да биде во сите 13 епизоди од С3. Еве неколку линкови во продолжение...

http://community.livejournal.com/savethegooddr --> Save Sara

http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Prison-Break-Exclusive/800024014?rssDate=12345678 ---> Подетално објаснето за заминувањето на Сара.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
1. Аман со тие шпекулациите дека ќе има само 13 епизоди. Има некој прочитано нешто официјално ??? ЈАс досега прочитав само дека некој мислел дека така ќе напрат!

2. Еј како успеа да ти текни за стариот :) Сериозно. Ова е пропуст во филмот знаејчи каков лик го имаат напраено мајкл. Сеганавистина имаше многу трчање во 2ката ама не личи на мајкл да не најди време за да си го одржи ветувањето.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
1. Аман со тие шпекулациите дека ќе има само 13 епизоди. Има некој прочитано нешто официјално ??? ЈАс досега прочитав само дека некој мислел дека така ќе напрат!

2. Еј како успеа да ти текни за стариот :) Сериозно. Ова е пропуст во филмот знаејчи каков лик го имаат напраено мајкл. Сеганавистина имаше многу трчање во 2ката ама не личи на мајкл да не најди време за да си го одржи ветувањето.
Na trailerot za 13 episoda naratorot vika: in the season finale...

Kajgana Shop

На врв Bottom