Ted Dettman4e
Real Optimist
- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 1.697
- Поени од реакции
- 56
На 4 февруари ќе е премиерата!!!!:wink:мислам дека е излезена до 10 епизода од третата сезона... на почетокот на февруари ќе е премиерата на 11...:smir:
На 4 февруари ќе е премиерата!!!!:wink:мислам дека е излезена до 10 епизода од третата сезона... на почетокот на февруари ќе е премиерата на 11...:smir:
Климе брат гледам дека си доста голем фан на Присон Бреак и викам еве ти поубав аватар од Мајкл поубаво ке изгледа.Поздрав :wink:Дојде и 4 феб. Со нетрпение го чекам утрото
И јас се надева дека нема да имат олkави паузи веќе до крај на сезонаваАјде више и доста од месечни паузи нека има редовно секоја недела
Аватарот е закон супер стои дефинитивно поубав од тој преска и со доста јак квалитет.Уживај :wink:И јас се надева дека нема да имат олkави паузи веќе до крај на сезонава
П.С. А, како ми стои аватаров :je:
Јас торентиве го земам од мининова или од замунда, таму во 6-7 сабајле има торентифала многу, го симнав торентот. инаку и јас за торенти користам изохант ама кога барав прееска накај 11 саат немаше торент, а сега има 4000 сидери !
е истово сакав да го напишам!Аман не е фер овака да завршува епизодата ме вратија во времето кога ја гледав 1 сезона кога бегаа.Кој ке чека недела дена а не дај боже ако пак им текне да ја одложат на подолго ке ги тужам