Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
нема точна возраст. кој кога ќе се почувствува спремен нека се ебава...

С

Спенсер

Гостин
кој кога сака бе... денес не е ништо чудно и на 13-14 години... ама баш ич не е чудно, јбг... најоптимално е накај 17... според мене:vozbud:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
нема точна возраст. кој кога ќе се почувствува спремен нека се ебава...
Јас така се чувствував на 9 години. Треба тоа да значи дека требаше да ебам на толку години? Ај не тропај многу ...

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Колку фино почнавте да се препукувате
Значи се гледа дека сте машки, макар што е форум и е виртуелно и секој може да биде што сака.Само машкото его реагира така...
Иначе темава отиде во....
Возраста може да биде важна но зависи во која доба.Релативно е.Девојка на 13 години да оди со момче на 19 години е малку нереално.Имаат различни потреби, различни замисли.
Ама разликата од 6 години и не е голема кога ке созреат и двајцата некаде по 20тата година.

?

..........

Гостин
хм возраст зошто мора да има возрасна граница:toe:

кој кога се чуствува способен тогаш нека дупи....некој на 15 некој на 45 некој никогаш:vozbud::vozbud:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Ovaa mladava generacija e mnogu napredna i kako pominuva se poveke i poveke vreme ke ispadne granicata na 12 godini koga devojka ne e ic razviena.SUM protiv ovaa granica ne veruvam deka nekoja devojka e sozreana na 14 godini si znam po mene... posle 18 godini moze sekoja devojka da razmisluva za sex :pipi:

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
nekoja devojka e sozreana na 14 godini si znam po mene... posle 18 godini moze sekoja devojka da razmisluva za sex :pipi:

I agree! Кога бев 16-18 годишен ова ми беше чудно, сеа сфаќам на што се мислело.

Така што, девојки не се брзајте за тоа. Има време за се ;)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Таткоми има другар, тоест колега од студентски денови што прв пат му бил на 27 години. Пред извесно време човеков ни беше на гости и си кажа дека воопшто не му било ни тогаш а не па сега незгодно од тоа, не бил подготвен, плус тврди дека до сега има спиено со над 100-тина жени (сега не знам дали сакал да надокнади ама... :pos:).

Целта ми е, немеа врска кога ќе почнеш ниту како.
Треба да бидеш подготвен, нормално е да се чуствува малку страв-но ако тоа е параноја и уплашеност ко 5-то одделенец од инекција тогаш не сте подготвнеи.

Ама не брзајте затоа што другарот/ката ви рекле дека се "работат" поголем дел од времето тинејџери знаат да лажат...у крв им е :pos:
Би кул стеј ин скул...имиџот е се жедта е ништо...покорете и се на својата жедТ...СПРАЈТ лол

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Pa ja uste ne sum imala i ne mislam deka treba da imam barem do 17 godini. Za nekoi mozda e normalno na 15 god ali mene ne mi e :S

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
У Холандија викаат 12 години било таман.

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
14 години се ништо. Мислам дека е апсурдно да го направиш тоа на таа возраст. Особено дека повеќето не се психички созреани за таков чекор.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Јас така се чувствував на 9 години. Треба тоа да значи дека требаше да ебам на толку години? Ај не тропај многу ...
па ако се чувствуваш за спремен иди што да ти кажам, тоа ти е личен избор...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
па ако се чувствуваш за спремен иди што да ти кажам, тоа ти е личен избор...
Реченицата ми е во минато време, што значи нешто одамна направено. FAIL во обидот да излезеш со добро конструирана навреда. Потруди се повеќе следниот пат.

Член од
4 декември 2007
Мислења
119
Поени од реакции
4
Najprvo treba covek da sozree kako licnost pa posle da ima seksualen odnost i znam ke vi zvuci ova kako da sum nekoj od 14 vek, ali realnost e toa. Denes imaat seksualen odnos, kolku da imaat ili pak zaradi drustvo (najcesto kaj zenskite) i posle toa falba. Lesno, sobleci se legni, zavrsi rabota, a posle toa, nesto pomisla od posledicite ili slabo. Ne vikam deka treba da se ima nekoja si granica, no razmisli ubavo pred da go napravis i odluci dali da go napravis, koga seuste ne se poznavas samiot sebe.

Kajgana Shop

На врв Bottom