Фан Клуб: Партизан

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Marko-MZT abe brat ti si nemas dve blagi vezi ni vo fudbal ni vo kosarka imas svacanja za 5 godisno dete. Zar stvarno si glup i ne gledas sto se slucuva zadnive decenii ili samo se pravis???? Koga vece zboruvas za tepacki i pukanje so pistol aj spomni deka pred taa tepacka imase uste edna tepacka vo koja 10 obicni navijaci od Partizan od koji 2 bile devojki bile napadnati od 100 firmasi koji nosele palki lanci i pistoli a za toa zaboravas??? Te moliv vise ne ostavaj tvoe mislenje tuka posto ne vredi. A za toa sto tepafme tepafme bevme podobri i tocka. Golot sto bese ponisten bese, nas ni ponistuvaat zadnive 20 godini pa ne se bunime nego odime na sledna a ne ko vas PICKICIII.
I zlvezdu da mi ponude da je jebem i za dzabe ne bi je jebo ja kurva je ciganska

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
da ne se lazeme......... ja odlicno gledam so se pravi i desava, daj mi argumenti za 100-te firmasi so palki a ne samo da zboris po navijacki prici.....

i nie ideme na sledna be,se vide vcera,petarda protiv vosa,pak imase respect za dejan dimitrijevic a Firma uopste i ne navijala...........

ne znam koi se dokazuvaat kako pickici,sekoja tepacka ste ko misevi,samo se kriete , ne znam koga posleden pat posteno se tepale........

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
abe braca toa e nenormalno ti zakazuvas tepacka na dve navivacki grupi za podobriot da tepa a ne da vadis pistoli
jas ne znam sto se slucuva ali ova e preterano

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
da ne se lazeme......... ja odlicno gledam so se pravi i desava, daj mi argumenti za 100-te firmasi so palki a ne samo da zboris po navijacki prici.....

i nie ideme na sledna be,se vide vcera,petarda protiv vosa,pak imase respect za dejan dimitrijevic a Firma uopste i ne navijala...........

ne znam koi se dokazuvaat kako pickici,sekoja tepacka ste ko misevi,samo se kriete , ne znam koga posleden pat posteno se tepale........
Kakov argument sakas znaci sedele vo kafic 10 drugari i se spremale da odat na natprevar ama im dosle 100 firmasi i gi natepale i sea koj e kriv????? A za tepackite od poslednite 10 zaginati dusi 7 se Grobari koji bile ili zabodeni so nos ili raneti so pistol. I ti ce mi kazuvas deka nie sme pickici koga ne si bil niednas vo Beograd na natprevar pa nitu ni ucestvuval vo tepacka za razlika od mene.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Kakov argument sakas znaci sedele vo kafic 10 drugari i se spremale da odat na natprevar ama im dosle 100 firmasi i gi natepale i sea koj e kriv????? A za tepackite od poslednite 10 zaginati dusi 7 se Grobari koji bile ili zabodeni so nos ili raneti so pistol. I ti ce mi kazuvas deka nie sme pickici koga ne si bil niednas vo Beograd na natprevar pa nitu ni ucestvuval vo tepacka za razlika od mene.
Зукс де бе брат остај го нели гледаш колку е досаден како мува на гомно е ти ја бркаш она пак иде море Марко де малку олади ти не си компетентен да кажиш дали Гробари се пички или слично а тој што го отепал со пиштолот ако сакал да отепа некој ќе го отепал и со нож или ќе го претепал што има врска со што е убиството и Зукс брат јас незнам што воопшто се расправаш со овој остај го таму нека си праве филмови.:salut:

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Зукс де бе брат остај го нели гледаш колку е досаден како мува на гомно е ти ја бркаш она пак иде море Марко де малку олади ти не си компетентен да кажиш дали Гробари се пички или слично а тој што го отепал со пиштолот ако сакал да отепа некој ќе го отепал и со нож или ќе го претепал што има врска со што е убиството и Зукс брат јас незнам што воопшто се расправаш со овој остај го таму нека си праве филмови.:salut:
ne e taka ipak i toj e covek be
ako e tolku jak zosto ne zakazel ferska a ne so pistoli taka i dete od 10 god ke otepa 30 godisnik

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
ne e taka ipak i toj e covek be
ako e tolku jak zosto ne zakazel ferska a ne so pistoli taka i dete od 10 god ke otepa 30 godisnik
Сакам да кажам во таа гужва не се бираат средства кој и со што бил таму се гледа да преживеиш ако воопшто прежвеиш пошто незнајме никој како било таму можеби самоодбрана можеби намерно ама како и да е човекот загинал и тоа не се враќа назад.:salut:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
toa ti e navijacka prica,daj mi isecok od vesnik,link na net za da ti poveruvam inace vaka isto ko da ne bilo.sekoj vesnik na net ima svoja arhiva pa poveli dokazi........ od kaj znaes deka ne sum bil,i od kaj znam ja dali ti si bil i si se tepal??????????

znaci vise ste gomnoto.milo mi e so go rascistivme toa........

Сакам да кажам во таа гужва не се бираат средства кој и со што бил таму се гледа да преживеиш ако воопшто прежвеиш пошто незнајме никој како било таму можеби самоодбрана можеби намерно ама како и да е човекот загинал и тоа не се враќа назад.:salut:
ne moze da ne se biraat sredstva,se znae kako izglea zakazana navijacka presmetka, ednakov broj na lugje od dvete strani,bez nikakvi rekviziti,e sea so toa se izoblici vo poslednite godini toa e vise druga rabota.........

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Prvo poluvreme Partizan 2 poluvreme Zvezda i ne se raduvajte na pobeda koja ni malku ne ja zasluzivte ponistem gol od kade go vide ofsajdot ne znam da bese priznaen golot Zvezda ke pobedese so 4-2 ama jbg kriminal
AJDEEEEEEEEEEEEE PLECETEEEEEEEEEEEEE:pos::pos::pos::pos:
P.......KI CIGANSKI MARS U KARTOON CITY

JHJ

SAMO EDNA STVAR DA NAUCES KAJ TI MESTOTO NE ZA DRUGO

OJ CIGANI CIGANI
VI STE CUDNA RAJA
NEKADA STE BILI
KURAC A SADA
STE JAJAAAA!!!???

В

Вори

Гостин
abe ne gi vrtite ovie zvezdasite imaat tamu fan klub nivni neka odat neka pisuvaat.a partizan 2 tituli godinava zvezda 000000000000000

Член од
9 декември 2007
Мислења
177
Поени од реакции
0
Abe ne se znae seuste za titulava...Ovie zvezda pak munjaat neso bas citav,ama toa e toa koga nemozat vaka ciganski ke gledaat.Ali pak ke go ispusite cigani poso ne vredite ni kur da vi dadat a kamo li TITULA.

SVETO IME JE,VECNO ZIVECE,NEMU DAJEM SEEEE!!!!!

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
abe da mu e*** se i na partizan-paok i na red star-olimpijakos
eeeee srbi samo kolku ste glupi gledam na youtube pisuvate kosovo e srbija a kipar hellass
abe sve e pobudaleno veke site letaat u oblaci:toe:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
ZIVEO PARTIZAN I MAKEDONIJA!!!!!!!!!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
AJ у курац даа денеска Стефан Јоветиќ и официјално потпиша за Фиорентина за сума од 8 милиони евраа жално многу жално на секој преоден рок менуваме капитени да му се сневиди али ај можеби тоа е најдобро решение и за двете страни,и му посакувам многу среќа на малиот нека ги растури таму во Италија.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
e sea ke go jadete bez nego detevo bese stvarno top...se znaese toa deka ke otide vo nekoj golem klub a ne se nadajte mnogu ima use 5 kola do kraj a razlika e 3 boda pa nemoj da ostanete i bez dvete tituli da ve akne zemun na sred jna....

Kajgana Shop

На врв Bottom