Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
zemun srede jna mozi za taslacive da ni se fati a ko ja pominavme nie so cukaricki sigurno sme sampioni dvojna kruna druze znam deka ne ti e verno no to e najdobri sme zato mozi site dzvezdzasi da go CICAAT AMA ZDRAVO.

TITULA EDNA NI VO DZEP SEGA IDEME NA PRVENSTCOTO USTE TRI KOLA I KRAJ NA PRIKAZNATA A ZVEZDA KAKO I SEKOGAS CE GO SISNE USTE EDNAS>

Партизан ја зема титулата оваа година што сака нека е,звезда не мозе да се носи со европскиот тим на Партизан.Ајде усте три кола и ке славиме двојна титула.
Само један клуб....

KUP JE NAAAS KUP JE KUP JE KUP JE KUP JE NAS KUP JE NAAAAAAAAAS CRNO BELIIIII

Стоп политика на трибина !

поздрав до сите србомани со песната majka makedonija
uste ednas pozdrav za site patrioti

Отиде уште едно Партизаново дете Немања Рниќ потпиша договор со Андерлехт бтв Диара е најдобар стрелец во Купо на Србија а и Жука најави останува и следната сезона во Партизан т.е ќе се праве европски Партизан инаку според некои мои сознанија нашиот Александар Васовски можно е да потпише за Партизан сепак останува да проследиме што ќе се случе летово но пред се ни треба само еден од Крушевац и титулата е наша.

И ДОК ЗВЕЗДА СУЗЕ РОНИ
МИ СМО НОВИ ШАМПИОНИ
НЕМОЈ ЗВЕЗДО СУЗЕ ЛИТИ
ЈЕР И ТИ ЧЕШ ПРВА БИТИ
ТО ЧЕ БИТИ ОНОГ ДАНА
КАД НЕБУДЕ ПАРТИЗАН

АЈМО ГРОБАРИ!!!

И ДОК ЗВЕЗДА СУЗЕ РОНИ
МИ СМО НОВИ ШАМПИОНИ
НЕМОЈ ЗВЕЗДО СУЗЕ ЛИТИ
ЈЕР И ТИ ЧЕШ ПРВА БИТИ
ТО ЧЕ БИТИ ОНОГ ДАНА
КАД НЕБУДЕ ПАРТИЗАН

АЈМО ГРОБАРИ!!!

ЦИГАНСКА Е ТУГА ПРЕГОЛЕМА АЛИ ТИТУЛА НЕМА.:salut:

Za Rnic ne pisuva na oficijalnata strana na Partizan.ama milsam ke si zamine,inace steta e sto Jovetic ke odi vo Fiorentina.Deteto e ZVER

Za Rnic ne pisuva na oficijalnata strana na Partizan.ama milsam ke si zamine,inace steta e sto Jovetic ke odi vo Fiorentina.Deteto e ZVER

Немања Рнич 100% сигурност ти гарантирам дека потпиша 3 годишен договор со Андерлехт минатата т.е последната утакмица со Хајдук се опрости од навивачите полни очи солзи многу емоции од негова страна навистина беше тажно да се гледа а Гробарите му дадо голема почит со скандирање на неговото име.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom